Αρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ (Αρθρ. 14 § 2 & 3 Ν.998/79)
 
Ανακοινώνεται ότι από τη Δ/νση Δασών Αργολίδας έχει εκδοθεί το υπ’ αριθμ. ΑΞ-3168/09-10-1985 έγγραφο, μετά από αίτηση του κ. Ζωγράφου Χρίστου, σύμφωνα με το οποίο έκταση εμβαδού 4.002.00 τ.μ. & 7.308,00 τ.μ., όπως απεικονίζεται στο τοπογραφικό διάγραμμα του μηχανικού κ. Καναβάκη Γεωργίου με κλίμακα 1: 1000 και περιμετρικά στοιχεία (Α, Β, Γ, Δ, Α) & (Ε, Ζ, Η, Θ, Ε) αντίστοιχα, κείμενη στη θέση «Ογκάρι» περιφέρειας τέως Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης είναι: «…αγροτική και δεν εμπίπτει στις διατάξεις του Ν.Δ/τος 86/69 «περί δασικού κώδικα» και του Νόμου 998/79 «περί προστασίας δασών…».
Το ως άνω έγγραφο μετά του συνημμένου τοπογραφικού διαγράμματος θα είναι ανηρτημένα επί ένα μήνα στον πίνακα ανακοινώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.
Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται κατόπιν αιτήσεως από τον κ. Ζωγράφο Χρ. Άγγελο.
Κατά του πληροφοριακού εγγράφου επιτρέπονται αντιρρήσεις από ενδιαφερομένους, το Δημόσιο και από κάθε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που έχει ή φέρεται ότι έχει ή προτίθεται να δημιουργήσει έννομη σχέση με την έκταση, καθώς και από κάθε πολίτη κατά την υποχρέωση του που απορρέει από τη διάταξη του άρθρου 2 παραγ.1 του Ν.998/79 για την προστασία των δασών και των δασικών εν γένει εκτάσεων, μέσα σε δύο (2) μήνες από της κοινοποίησης σε αυτόν ή εφόσον δεν συντρέχει περίπτωση κοινοποίησης, από της τελευταίας δημοσίευσης σε δύο (2) τουλάχιστον τοπικές εφημερίδες ή σε μία τοπική και μία εφημερίδα των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης, καθώς και ειδικού δικτυακού τόπου του ΥΠΕΚΑ (dp.ypeka.gr) ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων της Π.Ε. Αργολίδας (άρθρου 10 Ν. 998/79) στην Δ/νση: Μ. Ιατρού 21 Τ.Κ 21100 Ναύπλιο.
Ε.Γ.Γ.
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΔΑΣΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Γεώργιος Πολίτης
Δασολόγος