ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Σε Ναύπλιο και Άργος ο Πατσαρινός-Τι είπε με τους δημάρχους

Με τους Δημάρχους Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουνίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» Νίκος Πατσαρινός συνοδευόμενος από τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Γαβρήλο και τους κυρίους Θοδωρή Γαβρήλο και Δημήτρη Βασιλείου.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν τα προβλήματα των δύο δήμων και ιδιαίτερα αυτά που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας.

Ο κύριος Πατσαρίνος δεσμεύτηκε να προωθήσει τα αιτήματα του Δήμου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και να συμβάλλει όπως μπορεί προκειμένου να δοθούν άμεσα φθηνές και αποτελεσματικές λύσεις.

Στην συνάντηση με τον Δημήτρη Κωστούρο αναπτύχθηκαν αναλυτικά τα θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, της ύδρευσης , της λειτουργίας  του λιμανιού, του σιδηροδρόμου καθώς και της διατήρησης και αναβάθμισης του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Από την πλευρά του ο κύριος Κωστούρος χαρακτήρισε χρήσιμη την συνάντηση και δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με όλους όσοι επιδιώκουν το καλό του Δήμου και των δημοτών του, τονίζοντας ότι «η συνεργασία είναι επιβεβλημένη, πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις σε όλα τα παραπάνω ζητήματα τα οποία θα  εξασφαλίσουν την πρόοδο την ανάπτυξη και εν μέρει την ευημερία του τόπου».