ΠολιτισμόςΑρχείο

Η Θερινή Ακαδημία της Ολυμπίας για πρώτη φορά στο Ναύπλιο

Η Θερινή Ακαδημία της Ολυμπίας και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος, σας προσκαλούν σε συζήτηση με θέμα Greece & Europe: Where next?” που θα πραγματοποιηθεί στο Βουλευτικό (Σταϊκοπούλου 12), την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 και ώρα 6.30 μ.μ.

Θα μιλήσουν οι:

Στάθης Καλύβας, Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών, Yale University

Χάρης Παπασωτηρίου, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Ramon Marimon, Καθηγητής Μακροοικονομίας, European University Insitute

Wolfango Piccoli, Διευθύνων Σύμβουλος, Teneo Intelligence

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Καιρίδης, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο & Διευθυντής της Θερινής Ακαδημίας της Ολυμπίας.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015, 6.30 μ.μ.
Βουλευτικό, Ναύπλιο
Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Στέλιο Κελαϊδίτη

Τ: 6944428667, Ε: [email protected].

Η Θερινή Ακαδημία της Ολυμπίας, με αντικείμενο την πολιτική επιστήμη και τις διεθνείς σχέσεις, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο Ναύπλιο, από τις 13 έως τις 23 Ιουλίου. Στη δέκατη τέταρτη πετυχημένη χρονιά διοργάνωσής της, η Ακαδημία έχει αποκτήσει παγκόσμια ακτινοβολία και κύρος. Οι συμμετοχές όλα αυτά τα χρόνια έχουν ξεπεράσει τις 600 από 48 χώρες και έχει γίνει διεθνώς γνωστή, προσελκύοντας εκατοντάδες αιτήσεις από μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, όπως το Harvard, το Princeton και το ΜΙΤ των ΗΠΑ, την Οξφόρδη, το Κέμπριτζ και τη Σορβόννη από την Ευρώπη, το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, του Πεκίνου και της Σαγκάης από την Ασία κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.olympiasummeracademy.org.