ΑθλητισμόςΑρχείο

Ελπίδες στον Παναργειακό έδωσε ο Γκιρτζίκης

Ανοιχτές παραμένουν οι ελπίδες του Παναργειακού για άνοδο στη Football League (Β’ Εθνική) μετά και τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη. 

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στον ArenaFM 89,4, τόνισε πως οι κενές θέσεις στην Football League θα συμπληρωθούν από τις δευτεραθλήτριες της Γ Εθνικής, Σχετικά με τις ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία ανέφερε πως  “Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και θα τον ακολουθήσουμε. Δυστυχώς υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να καταλήξουν κάπου. Με το καλό πρέπει να τελειώσει η επικύρωση στη Σούπερ Λιγκ, να δούμε στη Φούτμπολ Λιγκ πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και έχουμε πάρει μια απόφαση πως το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας θα γίνει με 20 ομάδες. Στην συνέχεια, ερχόμαστε στους δευτεραθλητές της Γ’ κατηγορίας που από τα γραφόμενα φαίνεται πως ενδιαφέρονται για την άνοδο. Όταν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο από κατηγορία σε κατηγορία μπορούν να προσφύγουν στα δικαιοδοτικά όργανα και θα δούμε που θα μας οδηγήσουν.”

Για την περίπτωση που κάποιες ομάδες από τις δευτεραθλήτριες της Γ’ δεν θέλουν να συμμετέχουν στα μπαράζ σημείωσε πως «Αν κάποιες ομάδες δεν θέλουν να πάρουν μέρος θα το πούνε από μόνες τους και θα μας διευκολύνουν. Αλλιώς θα γίνουν μπαράζ μετά από απόφαση της εφέσεων. Θα ακολουθηθεί ο νόμος και δεν έχουμε καμία σκοπιμότητα. Θα χαρούμε να έρθουν άνθρωποι με λεφτά στο ποδόσφαιρο και ισχυρές ομάδες.».

Για τα μπαράζ πάντως δεν πρόκειται να παρθεί κάποια απόφαση αν δεν έχουν παρθεί πρώτα τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις…