ΑθλητισμόςΑρχείο

Κράτησε Ντάσεβιτς και Λοϊζο ο Διομήδης

Στον Διομήδη θα βρίσκεται και φέτος ο Σέρβος Λούκα Ντάσεβιτς, ο οποίος πέρσι, στην πρώτη του αγωνιστική χρονιά με τους Λύκους, έκλεψε τις εντυπώσεις με το ταλέντο, το πείσμα και τη δύναμή του, καθώς πολλές φορές ήταν ο κορυφαίος παίκτης σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ξεχωρίζοντας για τη συνεχή βελτίωση που παρουσίαζε μέρα με τη μέρα. 

Δυνατός και εκρηκτικός παίκτης, με γρήγορο σουτ από την περιφέρεια, αλλά και εξαιρετικός αμυντικός στη θέση που αγωνίζεται, ο Λούκα θα έχει φέτος σίγουρα κομβικό ρόλο στη νέα ανανεωμένη ομάδα των Λύκων. 

Ο Λούκα Ντάσεβιτς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα αγωνιστώ στην ομάδα του Διομήδη, καθώς η πρόκληση αυτή τη χρονιά είναι μεγαλύτερη, αφού το ρόστερ αποτελείται από νέους ταλαντούχους παίκτες και σίγουρα όλοι μας θα θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Προέχει η πολλή δουλειά και οι προπονήσεις, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας. Πέρσι, φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό… Είμαι σίγουρος ότι φέτος η ομάδα θα έχει πολλά νέα πράγματα να δείξει και βεβαίως να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική».

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο τερματοφύλακας Νίκος Λοϊζος μετά από την πολύ καλή του παρουσία τα προηγούμενα δύο χρόνια και έχοντας στο ενεργητικό του πολλούς αγώνες, ο διεθνής παίκτης έρχεται φέτος πιο έμπειρος και με διάθεση για νέες επιτυχίες, να στελεχώσει μαζί με τον νεοαποκτηθέντα Κώστα Κοτανίδη, το δίδυμο του τέρματος του Διομήδη και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Ο ίδιος δήλωσε για την ανανέωσή του: Είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρίσκομαι για τρίτη χρονιά στην οικογένεια του Διομήδη. Η φετινή χρονιά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, επειδή υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα με πολύ όρεξη για δουλειά, κάτι που θα βοηθήσει να βελτιωθούμε όλοι ατομικά αλλά και να πετύχουμε και σαν ομάδα τους στόχους που θα βάλουμε“.