ΚοινωνίαΑρχείο

10 οικονομικά προϊόντα ομορφιάς που αξίζει να δοκιμάσετε!

1. ενυδατική κρέμα από τη Bioten

Aν ψάχνεις μια οικονομική ενυδατική κρέμα δοκίμασε της Bioten με λιγότερα από 10€.Η σύνθεσή της είναι ελαφριά, ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα και μυρίζει υπέροχα.

2. BB cream από την Garnier

Ως εναλλακτική αντί για foundation μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη BBcream από την Garnier (προτίμησε αυτή για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες) η οποία θα σου χαρίσει μία μέτρια κάλυψη, έχει SPF 20 και το αποτέλεσμα που δίνει είναι matte.Η τιμή της δεν ξεπερνάει τα 10€.

3. κρέμα χεριών από την Vaseline

Μία οικονομική λύση για όσες χρειάζεστε μία κρέμα χεριών είναι αυτή από τηVaseline.H τιμή της δεν ξεπερνάει τα 3€, απορροφάται άμεσα και μυρίζει ευχάριστα.

4. Lip balm από korres

Αξίζει να δοκιμάσετε τα ενυδατικά χειλιών σε βαζάκια του korres.Είναι πάρα πολύ ενυδατικά balm και αφήνουν ένα ωραίο απαλό χρώμα στα χείλη.Αναλόγως που θα τα βρείτε κοστίζουν από 4,5 εώς 6€.

5. micellaire από τη L’oreal

Πρόκειται για ένα πολύ οικονομικό micellaire το οποίο αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ από πρόσωπο/μάτια/χείλη. Είναι υποαλλεργικό, χωρίς άρωμα και η τιμή του είναι στα 5,50 €

6. Seventeen matte lipsticks

Πρόκειται για κραγιόν πολύ σταθερά χωρίς όμως να ξεραίνουν τα χείλη σας.Θα βρείτε τις πιο υπέροχες αποχρώσεις για πρωινό αλλά και βραδινό μακιγιάζ.Το κόστος τους είναι κάτι λιγότερο απο 10€ και σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους.

7. Sunsilk leave in cream

Μία πολύ καλή και οικονομική λύση για να φορμάρετε εύκολα τα μαλλιά σας αλλά και για να διατηρήσετε περισσότερες ώρες το χτένισμά σας είναι να να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη κρέμα μαλλιών σε νωπά μαλλιά.Κυκλοφορεί και σε άλλες συσκευασίες για σγουρά,ταλαιπωρημένα μαλλιά κ.λ.π και κοστίζει μόλις 2,5€.

8. Μάσκες προσώπου με πρόπολη από την Αpivita

Θα τις βρείτε στα φαρμακεία σε διπλή συσκευασία(2*8 ml) γύρω στα 3,5€ όμως μπορούν τα διπλά φακελάκια να σας κρατήσουν άνετα για τέσσερις χρήσεις.Καθαρίζουν πάρα πολύ ωραία το δέρμα, ρυθμίζουν τη λιπαρότητα και το άρωμά τους είναι καταπληκτικό.

9. stay matte lip cream από essence

Τα συγκεκριμένα υγρά κραγιόν θα σας βολέψουν σίγουρα.Η διάρκειά τους είναι αρκετά καλή και η τιμή τους ακόμη καλύτερη!κοστίζουν μόλις  2,90€ .

 

10. Δαφνέλαιο

Αν έχετε θέμα με τριχόπτωση δοκιμάστε να την”αντιμετωπίσετε” με ένα αγνό προϊόν.Αυτό δεν είναι άλλο από το δαφνέλαιο.Δεν θα σας κοστίσει περισσότερο από 3€ ένα μπουκαλάκι των 200ml.Επιπλέον θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο υγιεί και λαμπερά.

 

Γ.Κ.