ΑθλητισμόςΑρχείο

Η Ελβετική Wacker Thun φιλοξενούμενη του Διομήδη

Έφθασαν χθες οι Ελβετοί της Wacker Thun στη Νέα Κίο, όπου και θα διαμείνουν μέχρι και την Κυριακή 9 Αυγούστου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν από κοινού την προετοιμασία με την ομάδα του Διομήδη. Οι Ελβετοί ήταν αυτοί που έχασαν στον αλησμόνητο τελικό του Challenge Cup το 2012, όπου ο Διομήδης στέφθηκε πρωταθλητής ευρώπης στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Μάλιστα στην Ελβετική ομάδα αγωνίζεται και ο Έλληνας Γιώργος Χαλκίδης, ο οποίος πρόσφατα είχε τιμήσει με την παρουσία του το Danaon Cup.

Η Wacker Thun ανταποκρίθηκε θετικά και με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του Διομήδη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν από κοινού το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Η Αργολίδα θα γίνει για μια ακόμη φορά σημείο αναφοράς του Ελληνικού handball, αναδεικνύοντας την τεράστια προσπάθεια του Διομήδη για την προώθηση του αθλήματος.

Οι φίλοι του Διομήδη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν ή και περισσότερους αγώνες μεταξύ της ομάδας μας και της πολύ δυνατής Ελβετικής ομάδας, η οποία έχει στην κατοχή της Ευρωπαϊκό τίτλο, Πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελβετίας και συμμετοχή σε ομίλους του Champions League (2013 και 2014).

Επίσης οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την δυνατότητα, αν θελήσουν, να παρακολουθήσουν πέρα από τους αγώνες και τις προπονήσεις των δυο ομάδων στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου.