ΚοινωνίαΑρχείο

Τι απαντά ο Δημητρόγιαννης στις καταγγελίες των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου και του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Λάμπρου Δημητρόγιαννη, με τον δεύτερο να περνά στην αντεπίθεση χαρακτηρίζοντας την καταγγελία εναντίον του ως γελοία και κάνοντας λόγο για τακτικισμούς και υποκρύπτοντα σκάνδαλα. Απ’ ότι φαίνεται το σήριαλ δεν τελειώνει εδώ και θα έχει κι’ άλλα επεισόδια…

Όπως αναφέρει ο διοικητής του Γ.Ν. Αργολίδας Λάμπρος Δημητρόγιαννης:

Σχετικά με την « καταγγελία» του σωματείου εργαζομένων της Ν.Μ Ναυπλίου κατά της Διοίκησης του Γ.Ν.Αργολίδας, είναι πασιφανές ότι προκαλεί σε όλους όχι μόνο αλγεινή εντύπωση αλλά πλησιάζει και τα όρια του γελοίου.

Είναι γνωστό και μη εξαιρετέο ότι τα όργανα Διοίκησης τα ορίζουν το Υπουργείο και η Υ.ΠΕ. ‘Εχουν αναρωτηθεί όμως οι δήθεν «εκπρόσωποι» των εργαζομένων της Ν.Μ. Ναυπλίου, πως εδώ και ένα έτος, παρότι δεν υφίσταται αναπληρωτής Διοικητής και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας το Νοσοκομείο Ναυπλίου συνεχίζει να λειτουργεί?

Η απάντηση είναι ότι φροντίζει μια Διοίκηση γι αυτό, η οποία μεριμνά τόσο για την μετακίνηση ιατρικού προσωπικού από το Αργος στο Ναύπλιο (αναισθησιολόγοι, καρδιολόγοι κλπ.) όσο και για τις προμήθειες υλικών και υπηρεσιών (καθότι δεν υφίσταται γραφείο προμηθειών Ναυπλίου), όπως επίσης για επίλυση μεγάλων Θεμάτων (προϋπολογισμός). Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ναυπλίου είναι χρόνια και δομικά .

Αυτή η συμπεριφορά όμως του σωματείου απέναντι στη Διοίκηση προφανώς υποκρύπτει σκοπιμότητες και ύποπτους τακτικισμούς προκειμένου να επανέλθει το καθεστώς των «τσιφλικιών» που προϋπήρχε εντός νοσοκομείου και συνέτριψε η τωρινή Διοίκηση, ή να αποσιωπηθούν τα οικονομικά σκάνδαλα που διερεύνησε η νυν Διοίκηση και έχουν σταλθεί στις Αρμόδιες Αρχές , όπου εμπλέκονται σε αυτά μέλη του σωματείου εργαζομένων.

Για τη Διοίκηση του Γ.Ν.Αργολίδας δεν υπάρχει Αργος και δεν υπάρχει Ναύπλιο, υπάρχει μόνο Αργολίδα. Με συμπεριφορές που επιδιώκουν σύγκρουση των δυο νοσοκομείων όπως παλαιότερα δεν θα ασχοληθούμε. Το έργο μας εξάλλου είναι αποδεκτό από όλους, και για το κοινωνικό μας έργο έχουμε αναδειχθεί ουκ ολίγες φορές.

 

Διαβάστε Επίσης:
Σοβαρή καταγγελία από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ναυπλίου