ΠολιτικήΑρχείο

Γ. Μανιάτης:”Ο κ. Τσίπρας στα αγροτικά αντιπολιτεύεται τον εαυτό του!”

Ο Γιάννης Μανιάτης μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Γεωργίας δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να έχει μεγάλες προσδοκίες από την κυβέρνηση μετά την υπογραφή και του τρίτου μνημονίου.

Η δήλωση είναι η ακόλουθη:
 
“Ο Πρωθυπουργός σήμερα στην επίσκεψη του στο Υπουργείο Γεωργίας απέδειξε ότι βρίσκεται σε μια προεκλογική περίοδο μόνος του.
Ενδεχομένως η επίσκεψη να ήταν λόγω της προσυνεδριακής περιόδου στο Σύριζα.
Τοποθετήθηκε λέγοντας λυπημένος ότι δεν συμφωνεί με την πολιτική που εισηγείται η κυβέρνησή του.
Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει υπουργούς να διαφοροποιούνται από την κυβερνητική πολιτική.
Λίγες μέρες πριν το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο, το μνημόνιο Τσίπρα Καμμένου, η χώρα ζει την κωμική τραγωδία να διαφοροποιείται ο Πρωθυπουργός από την κυβερνητική πολιτική.
Κατά τα λοιπά, προφανώς οι αγρότες όπως και όλος ο ελληνικός λαός, δεν έχουν πια να περιμένουν τίποτα από τον κ. Τσίπρα, παρά μόνο φόρους, ύφεση, αυξημένη ανεργία, απαξίωση της παραγωγής και φυσικά παραμύθια και ευχολόγια.
Χρέος όλων των πολιτικών δυνάμεων η άμεση εκπόνηση εναλλακτικού σχεδίου ανάπτυξης και σταθερότητας με κοινωνική δικαιοσύνη που θα διασφαλίζει την παραμονή της χώρας στο ευρώ.
Μέχρι τότε, θα σταθούμε δίπλα στα δίκαια αιτήματα των αγροτών, οι οποίοι δεν ευθύνονται για τ
ην παταγώδη αποτυχία Τσίπρα Καμμένου και για την κοινωνική και οικονομική θύελλα που φέρνουν ως αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης τους”.