ΨυχαγωγίαΑρχείο

Βραδιά γευσιγνωσίας κρασιού στο Φουγάρο

Σε μία από τις μεγαλύτερες γιορτές κρασιού στην Ελλάδα, στις ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΕΜΕΑΣ, θα συμμετάσχει το Φουγάρο φιλοξενώντας την Παρασκευή, 14 Αυγούστου από τις 7 μμ μία βραδιά γευσιγνωσίας με τη συμμετοχή 30 οινοποιείων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν κρασιά ΠΟΠ Νεμέα από τη φημισμένη ποικιλία Αγιωργίτικο, καθώς και άλλες ποικιλίες από τα οινοποιεία της Νεμέας. Την εκδήλωση πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας (ΣΟΝ).
 

Από τις 9 μμ και μετά, το μουσικό σχήμα “Ελληνικός Διπλός”, θα τους παρασύρει σε ένα μελωδικό ταξίδι με γνωστά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην περιοχή της Νεμέας, αλλά και με δράσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, με στόχο την προβολή του κρασιού ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ καθώς και την ανάπτυξη του οινικού τουρισμού στην περιοχή. (Περισσότερες πληροφορίες στο www.nemeawineland.com)

Ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά, ο Chef του Φουγάρου προτείνει ένα ειδικά σχεδιασμένο menu γευσιγνωσίας για να συνοδεύσει τις ιδιαίτερες ποικιλίες κρασιών της Νεμέας.

Το menu περιλαμβάνει: Για ορεκτικά, σαλάτα με Αργίτικο πεπόνι και απάκι, ριζότο milanese με κολοκυθάκια, για κυρίως πιάτο, χοιρινή κόντρα φούρνου με δεντρολίβανο και σάλτσα από κόκκινο κρασί Νεμέας και για επιδόρπιο, τάρτα με κατσικίσιο τυρί και καρύδια.

Η τιμή ανά άτομο είναι 19 Ευρώ και περιλαμβάνει διαφορετικές ποικιλίες κρασιών.

Απαραίτητη κράτηση στο Café μέχρι τις 12 Αυγούστου.  Ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων. (Κρατήσεις: 2752047347, 6946594588 & [email protected])