ΑθλητισμόςΑρχείο

Αποχώρησε ο Μερτύρης αλλά η Ερμιονίδα δεν χάνεται

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρία της Ερμιονίδας έκανε γνωστή ο Ιωσήφ Μερτύρης στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που έλαβε χώρα την Τετάρτη (19/8) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου παρουσίας 30 φίλων της ομάδας.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της Ερμιονίδας και μεγαλομέτοχος, που είχε διαδεχθεί στην προεδρία τον Δημήτρη Πάλλη το 2013, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στη θέση του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το δρόμο ώστε να βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

Η Ερμιονίδα πάντως μετά και την αποχώρηση του Μερτύρη δεν φαίνεται να μένει στον «αέρα» εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς θετικές εξελίξεις αναμένονται στην επόμενη Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα (24/8) στις 19.00 στον ίδιο χώρο, στην οποία και θα γίνει γνωστό το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα αναλάβει να «τρέξει» την ομάδα.

Σε πρώτη φάση φαίνεται πως υπάρχουν κινήσεις από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά της ομάδας και στην επόμενη συνάντηση είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την πρόταση τους.
 
ΠΗΓΗ