ΠολιτικήΑρχείο

Τ.Λάμπρου: “Η Δημοκρατική Συμπαράταξη αποτελεί δύναμη σταθερότητας”

Ο υποψήφιος βουλευτής του Πασοκ προτρέπει τους πολίτες σε αυτές τις εκλογές να στηρίξουν το κόμμα, ώστε να εξασφαλιστεί η σταθερότητα και η πρόοδος στη χώρα για την επόμενη τετραετία.

Όπως ο ίδιος αναφέρει η Δημοκρατική Συμπαράταξη:

“Αποτελεί δύναμη σταθερότητας για να επιβάλλει το νέο μοντέλο διακυβέρνησης μέσω μίας νέας προγραμματικής συμφωνίας και τήρησης αυτής για να εξασφαλίσουμε κυβερνητική σταθερότητα για την επόμενη τετραετία, το έχει ανάγκη η οικονομία, το έχει ουσιαστικά ανάγκη η Ελληνική κοινωνία.

Αποτελεί δύναμη σταθερότητας για να προχωρήσουμε στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Απαραίτητη η συνταγματική αναθεώρηση και η ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος για να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τις παθογένειες της μεταπολίτευσης.

Αποτελεί δύναμη σταθερότητας για να εξασφαλιστεί η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Για να προσαρμοστούμε στις επιταγές των Ευρωπαϊκών συνθηκών και συμβάσεων καθώς και στις αποφάσεις κορυφαίων δημοκρατικών Ευρωπαϊκών θεσμών όπως του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.”

Γι’αυτό και καλεί τους ψηφοφόρους να δώσουν:

“Μία χρήσιμη ψήφο για να κερδίσουμε την τρίτη έδρα του Νομού και να κερδίσουν οι δημοκρατικές δυνάμεις τη Βουλευτική εκπροσώπηση – σας ζητώ να γυρίσετε την πλάτη στο φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής

Μία χρήσιμη ψήφο για να εκπροσωπηθεί η Αργολίδα στα κέντρα λήψης αποφάσεων για να αξιοποιηθούν άτομα που έχουν δυνατότητα κοινωνικής και πολιτικής προσφοράς για την Ελλάδα και ευρύτερα για τον Ελληνισμό.”