ΠολιτικήΑρχείο

Επιστρέφει στη βουλή ο Μανιάτης

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στη βουλή βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς με καταμετρημένο το 75% των ψήφων το ΠΑΣΟΚ προηγείται με ποσοστό 10,31%, έναντι 8,47 της Χρυσής Αυγής. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες, το ΠΑΣΟΚ πετυχαίνει μία μεγάλη νίκη στην Αργολίδα, καθώς με το αξιολογότερο, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, ψηφοδέλτιο που κατέβασε, δείχνει να ανακτά το χαμένο έδαφος και να ξανακερδίζει τη χαμένη έδρα.

Οι ψηφοφόροι φαίνεται πως αξιολόγησαν θετικότερα το έργο του κ. Μανιάτη στη βουλή σε σχέση με αυτό του διαδόχου του Γεώργιου Γαλέου. Ο υποψήφιος της Χ.Α. θα μπορούσαμε να πούμε πως πληρώνει αυτά που (ΔΕΝ) έκανε για όσο καιρό ήταν βουλευτής, και ως αποτέλεσμα είχαν να στραφούν ακόμα και ψηφοφόροι από το ίδιο του το κόμμα, εναντίον του.

Αν αναγνώσουμε τα στατιστικά θα διαπιστώσουμε πως σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση περίπου 3/10 Αργολιδείς που επέλεξαν να προσέλθουν στη κάλπη, ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και 1/10 ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, με τα ποσοστά της αποχής πανελλαδικά να προσεγγίζουν το 45%. Τα συμπεράσματα δικά σας…