ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Εξηγήσεις από τον δήμαρχο, για το ξήλωμα του δρόμου

Τους επαγγελματίες που διαμαρτύρονται για την επιπλέον καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο σημείο που τέμνεται με την Συγγρού, προτίμησε να δει από κοντά το πρωί της Παρασκευής ο ίδιος ο Δ. Κωστούρος, παρά να εκδοθεί από τις υπηρεσίες του δήμου μια ψυχρή ανακοίνωση.

Σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του anagnostis.org ο δρόμος ξηλώθηκε πριν παραληφθεί, αφού υπήρχαν κακοτεχνίες και η πλακόστρωση θα γίνει εκ νέου το προσεχές διάστημα.

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση με την έκδοση δελτίου Τύπου, το οποίο πιθανόν να σταλεί πλέον στα Μέσα Ενημέρωσης τη Δευτέρα, ώστε να υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση στο δήμο για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση και του τμήματος ανάμεσα στο Δικαστικό Μέγαρο και την πλατεία Καποδίστρια, που κόλλησε λόγω του Προμαχώνα.

Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο που υλοποιείται, ο πεζόδρομος της Βασιλέως Κωνσταντίνου θα διασχίζει της οδούς Πολυζωίδου και Συγγρού οι οποίες είναι οδοί κίνησης οχημάτων δημιουργώντας ένα είδος «πεζογέφυρας» ελαφρώς υπερυψωμένης με ειδική σήμανση για προτεραιότητα στην κίνηση πεζών και ποδηλάτων έναντι των αυτοκινήτων.

Η πλακόστρωση της  οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου  ενοποιεί ουσιαστικά το κέντρο του Ναυπλίου (κόμβος Ενδεκάτης) με το κέντρο της παλιάς πόλης (Πλατεία Συντάγματος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ξηλώθηκαν οι πλάκες στην Συγγρού; (Video)
 

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται η ανάπλαση στην Β. Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο. Video

Συνεχίζονται οι εργασίες στον πεζόδρομο

Ράβε ξήλωνε, δουλειά να μην σου λείπει (αλλά δικαιολογημένα)

Αλλάζει το Παλιό Ναύπλιο