ΕυρώπηΑρχείο

Τα πάντα για την Ευρώπη στο anagnostis.org

Η Ενότητα του anagnostis.org για την Ευρώπη εμπλουτίστηκε και πλέον μπορείτε να ενημερώνεστε εκτός από τα Ευρωπαϊκά Νέα, για οτιδήποτε αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφορικά με τους πολίτες.

Εισερχόμενοι στην κατηγορία “ΕΥΡΩΠΗ” στην πλευρική στήλη θα παρατηρήσετε μία λίστα με πληροφορίες με τίτλο “Η Ευρώπη σου” για όσους προγραμματίζουν να ταξιδέψουν σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε αυτό είναι για αναψυχή, για σπουδές, για δουλειά, ή για λόγους υγείας. Με ένα μόνο κλικ, εύκολα και απλά μπορείτε να πληροφορηθείτε για θέματα που αφορούν τα ταξίδια, την εύρεση εργασίας, τις συντάξεις, τη διαμονή, την εκπαίδευση, τη νεολαία, την υγεία, την οικογένεια, τα οχήματα και τον καταναλωτή. Μία πολύ χρήσιμη ενότητα με συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, σε συνδυασμό με τα νέα από την Ευρώπη που ενημερώνονται καθημερινά.

Το anagnostis.org αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως είναι ένα βήμα μπροστά και παραμένει πάντα δίπλα στον σκεπτόμενο αναγνώστη προσφέροντάς του ποιοτική και αμερόληπτη ενημέρωση με άποψη και όχι μασημένη τροφή, καθώς επίσης και χρήσιμες πληροφορίες για θέματα ουσίας.