ΚοινωνίαΑρχείο

Η μητέρα της Ασπασίας εξομολογείται (Βίντεο)

Τρία χρόνια μετά το τραγικό συμβάν με τον πυροβολισμό της Ασπασίας από τον ίδιο της τον πατέρα στο Άργος, το νεαρό κορίτσι έχει καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, με τη μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου να εξομολογείται: «Το παιδί μου ζει από θαύμα. Πέθανε και αναστήθηκε». 

«Θα έδινα και τη ζωή μου για να με πει ακόμη μία φορά “μαμά”, να με πάρει μια φορά αγκαλιά ή έστω να μου σφίξει το χέρι, αλλά εκείνο που μου λείπει περισσότερο είναι να τη δω να ρουφά τη ζωή όπως έκανε πριν», περιγράφει συγκινημένη η μητέρα της.στην κάμερα της εκπομπής του star “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο πατέρας της, υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση της, αυτοκτόνησε, δίνοντας τις εξηγήσεις των πράξεων του σ’ ένα σημείωμα. Θέλησε να σκοτώσει την κόρη του, για να πεθάνει και η εν διαστάσει γυναίκα του από το μαράζι της. 

«Πιθανόν να μη θυμάται ότι την πυροβόλησε ο πατέρας της, αλλά σε μια ερώτηση που της έγινε, αν της λείπει, η Ασπασία έγνεψε “όχι”» λέει η κ. Φατούρου. Η ίδια περιγράφει την κόρη της πριν το έγκλημα, ως ένα «απίθανο πλάσμα», «χαμογελαστό», λέγοντας πως «δεν είχε να πει κακή κουβέντα ποτέ για κανένα». 

Πλέον η Ασπασία διαμένει σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα και στο πλευρό της βρίσκεται νυχθημερόν η μητέρα της. Το άτυχο κορίτσι είναι καθηλωμένο στο κρεβάτι και ο μόνος τρόπος επικοινωνίας της με το περιβάλλον είναι με το κούνημα των βλεφάρων της. Η κατάσταση της υγείας της τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιάσει σχετική βελτίωση, και εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για την αποκατάστασή της.