ΠολιτισμόςΑρχείο

Περπάτημα για τη ζωή στο λόφο της Ασπίδας

Ο σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. διοργανώνει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 εκδήλωση με θέμα «ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» στα πλαίσια του μήνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο σύλλογος «Δεσμοί αίματος» και το μουσικό σύνολο “Q10 & friends” με τους Στράτο Διαμαντή, Δημήτρη Ταλαρούγκα και Δημήτρη Μπιτζή.
 

Η εκκίνηση είναι στις 6:00μ.μ. από τα γραφεία  του συλλόγου στη Γούναρη 47 για τον λόφο της Ασπίδας (Προφήτης Ηλίας) και ο τερματισμός  στην πλατεία του Αγ. Πέτρου στην οποία μέλη του συλλόγου μας θα μοιράσουν φυλλάδια κατά του καρκίνου του μαστού και των δράσεων του συλλόγου. Επίσης θα προσφερθούν κεράσματα που θα παρασκευάσουν οι εθελόντριες μας. Στη συνέχεια θα ανοιχτεί λίστα από το σύλλογο «Δεσμοί αίματος»  για την εγγραφή νέων εθελοντών αιμοδοσίας και η εκδήλωση θα κλείσει με το μουσικό σύνολο “Q10 & friends”.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος: “Θα είναι ιδιαίτερη η χαρά μας αν παρευρεθείτε όλοι, φίλοι, γνωστοί κι άγνωστοι, για να προωθήσουμε τη συντροφικότητα στους ανθρώπους που νοσούν ή έχουν νοσήσει, την αξία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου, την ευαισθητοποίηση των νέων, την προώθηση του εθελοντισμού και φυσικά να διασκεδάσουμε!