ΚοινωνίαΑρχείο

Τραγική κατάληξη στο Κιάτο

Δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή το δίχρονο αγοράκι που νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του στο Κιάτο Κορινθίας. Το μικρό παιδί που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας από το Σάββατο, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του το μεσημέρι της Τρίτης. Το άτυχο αγοράκι έφερε μώλωπες και καψίματα σε όλο του το κορμί, ενώ είχε σπάσει τα δύο του χέρια!

«Δυστυχώς το παιδάκι κατέληξε σήμερα στη 1 παρά τέταρτο. Ήταν πολλαπλά τα τραύματά του», δήλωσε, η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου, Μαρίζα Οικονόμου. 

Όπως γνωστοποιήθηκε, η 22χρονη μητέρα του παιδιού υποστήριξε αρχικά ότι το αγοράκι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πραγματικό του πατέρα, κάτι που αποδείχθηκε ότι ήταν ψευδές, αφού ο πατέρας του βρίσκεται στις φυλακές Ναυπλίου για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών.

Μετά, η 22χρονη γυναίκα αποκάλυψε πως ο δράστης ήταν ο 23χρονος φίλος της, ο οποίος άρχισε να χτυπά το αγοράκι με μανία όταν εκείνη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, αρνήθηκε να το αφήσει να ζητιανέψει στους δρόμους, όπως απαιτούσε ο φίλος της.

Και οι δυο τους πήραν σήμερα τον δρόμο για τις φυλακές με τις κατηγορίες που τους βαραίνουν να είναι σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία με πρόθεση. Εξοργισμένοι περαστικοί αλλά και ομοεθνείς τους τσιγγάνοι γιούχαραν και έβρισαν έξω από τα δικαστήρια τους βασανιστές του δίχρονου αγοριού.