ΡεπορτάζΑρχείο

Η απεργία έφερε τουρίστες στο Ναύπλιο

Τυχερό εμπρός στην …ατυχία των τουριστών που κάνουν κρουαζιέρα στις Ελληνικές θάλασσες, στάθηκε την Πέμπτη το Ναύπλιο, αφού το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο MSC Musica λόγω της απεργίας της ΠΝΟ άλλαξε πορεία.

Προερχόμενο από το Λιμάνι του Κατάκολου έφτασε στο Ναύπλιο αντί για το λιμάνι του Πειραιά και οι τουρίστες αποβιβάστηκαν με λάντζες στο λιμάνι και από εκεί ξεχύθηκαν στην πόλη, που γέμισε ξαφνικά από κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εδώ τουαλέτα, εκεί τουαλέτα,

πού είναι η τουαλέτα στο Ναύπλιο;

Αρκετοί βέβαια από τους επιβάτες με λεωφορεία και ΤΑΞΙ έφυγαν για τους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας που προέβλεπε το πρόγραμμα της κρουαζιέρας τους.

 

 

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο έχει εκτόπισμα 92.400 τόνων, με χωρητικότητα 3.200 επιβατών και 1.000 μελών πληρώματος. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν τον Πειραιά με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι οι 827 από τις 1275 καμπίνες είναι εξωτερικές και μάλιστα με δικό τους μπαλκόνι.

 

Φυσικά, η άνεση και η πολυτέλεια του πλοίου δεν εξαντλείται στις καμπίνες: 16 εστιατόρια & bars, θέατρο 3.500 θέσεων, casino, γυμναστήριο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, 7 Jacuzzi, 3 πισίνες, πλήρες κέντρο ομορφιάς, 24ωρο room service, φροντίδα παιδιών και ένα ευρύτατο πρόγραμμα εκδρομών γνωριμίας με τα λιμάνια προορισμού της κρουαζιέρας είναι μερικά από τα στοιχεία που συμπληρώνουν τις παροχές μια αξέχαστης και χαλαρωτικής κρουαζιέρας.