ΚοινωνίαΑρχείο

Ας βοηθήσουμε όλοι την Ασπασία!

Την ανάγκη μας έχει η Αργείτισσα Ασπασία Μπόγρη που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα και γι’ αυτό οι οικείοι της πήραν την πρωτοβουλία να διαθέσουν έναντι συμβολικού αντιτίμου (μόλις 3 ευρώ) χειροποίητα βραχιολάκια με το μονογραμμα ♡Α♡ που σημαίνει: ΑΣΠΑΣΙΑ! ΑΓΑΠΗ! ΑΓΝΟΤΗΤΑ! ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ! ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ! ΑΛΛΑΓΗ! ΑΘΩΟΤΗΤΑ!

Όπως αναφέρεται στο προφίλ της μητέρας της Σπυριδούλας Φατούρου:

Ξεκινήσαμε δειλά δειλά αυτή την προσπάθεια για την ηρωίδα Ασπασία κ τη μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου !! Μια ιδέα που έριξε στην παρεα , ένα βράδυ που μιλούσαμε το θέμα,η Xristina Pap κ αμέσως αρχίσαμε ο ένας μέτα τον άλλο να λέμε ιδέες!

Το επόμενο λεπτό κανονίσαμε τα πάντα!!  Ξεκινήσαμε δειλά δειλά κ κάναμε παραγγελία για 100 κομμάτια τα οποία η κυρία Ελένη Σμυρνιωτη μέρα νύχτα φτιάχνει εθελοντικά!  Σήμερα έχουμε παραγγείλει κ περιμένουμε 200 κομμάτια γιατί άνθρωποι από ολη την Αργολιδα αλλά και από όλη την Ελλάδα θελήσατε να βοηθήσετε!  

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό!  ΠΡΟΣΟΧΗ Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επειδή κάποιοι μπορεί να αντιγράψουν τα βραχιολακια κ να τα πωλούν δήθεν για την Ασπασία , τα ονόματα κ μονο αυτα, που μπορείτε να τα ζητήσετε στο φεισμπουκ είναι τα παρακάτω Πωλινα Παπαγγελοπουλου Xristina Pap Pap Δέσποινα Τσαλδάρη Takis Gikas Konstantinos-Christos Sotiris Vicky Markaki Marisa Smyrnioti