ΠολιτικήΑρχείο

Το ΠΑΣΟΚ συνδιαλέγεται με τους αγρότες της Αργολίδας

Διάλογο με αγροτικούς φορείς ανοίγει το ΠΑΣΟΚ στον οποίο έχουν προσκληθεί, μεταξύ άλλων, οι Πρόεδροι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ και ΚΑΣΟΚ Κουτσοποδίου. Φυσικά σε αυτόν τον διάλογο θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι αγροτικών φορέων από όλη την Ελλάδα.

Μιας και στην συζήτηση δεν θα εκπροσωπείται ο απλός αγρότης, ίσως είναι μία ευκαιρία (ή απλά ευσεβής πόθος) να συζητηθεί και ο διακοσμητικός ρόλος των περισσότερων συνεταιρισμών όλα αυτά τα χρόνια, ο αδιαφανής τρόπος λειτουργίας τους και η ελλιπής προσφορά τους στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας…

Τι δηλώνει ο Mανιάτης:

Στη Βουλή των Ελλήνων, στην αίθουσα Γερουσίας τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.30΄μ.μ. έχουμε καλέσει όλους τους αντιπροσωπευτικούς Φορείς των αγροτών, και ασφαλώς και της Αργολίδας, προκειμένου να διαμορφώσουμε τη νέα μας Προγραμματική Πρόταση για το μέλλον του Πρωτογενούς Τομέα της οικονομίας, ενός τομέα που πρέπει να αποτελέσει θεμέλιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και μοναδική πηγή ανάπτυξης όλης της ελληνικής Περιφέρειας.

Καλούμε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του Πρωτογενούς Τομέα να συμβάλλουν σ’ ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε αποφασισμένοι να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για τους Έλληνες γεωργούς, κτηνοτρόφους και αλιείς“.

Τέλη Νοεμβρίου η ενιαία ενίσχυση του ΟΠΕΚΕΠΕ:

Από το γραφείο του Γιάννη Μανιάτη ενημερωνόμαστε επίσης για την απάντηση του Β. Αποστόλου σε ερώτηση που αφορούσε την ενιαία ενίσχυση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για τους παραγωγούς της Αργολίδας της οποίας μέρος θα καταβληθεί στα τέλη Νοεμβρίου, όπως σημειώνεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.