ΠολιτισμόςΑρχείο

Η “Βρωμιά” έβαλε σε σκέψεις τους Ναυπλιώτες

Όσοι βρέθηκαν το Σαββατόβραδο στο Τριανόν έφυγαν με την βεβαιότητα, ότι ο Σαντ βρίσκεται πολύ κοντά μας, κάπου ανάμεσά μας, ίσως και μέσα μας.

Ο Κωνσταντίνος Φάμης έπαιξε με μεγάλη επιτυχία το θεατρικό έργο “Βρωμιά” του Ρόμπερτ Σνάιντερ, υποδυόμενος έναν μετανάστη, τον Σαντ, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Πολυχρονοπούλου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μόνος του πάνω στη σκηνή, ξετύλιξε με επιτυχία τον δύσκολο ρόλο, που απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση. Και οι θεατές τον καταχειροκρότησαν ικανοποιημένοι από το υποκριτικό του ταλέντο!

Η παράσταση που παρουσιάζεται και πάλι σήμερα Κυριακή στις 9 το βράδυ στο Τριανόν, είναι ένα έργο που προβληματίζει τον θεατή, κυρίως αυτή την εποχή που όλοι μας ζούμε έντονα το μεταναστευτικό.

Όπως τονίζει άλλωστε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Φάμης, μιλώντας στο anagnostis, «Αυτό που κυρίως μας ενδιέφερε είναι να συμπαθήσει ο θεατής το Σαντ, τον ήρωα του έργου. Αν το καταφέρουμε αυτό, ίσως καταφέρει και ο θεατής να συμπαθήσει και να φερθεί με μεγαλύτερη ευγένεια σε έναν μετανάστη που θα βρει στο δρόμο».

Χορηγός επικοινωνίας της παράστασης στο Ναύπλιο είναι το anagnostis.org και η εφημερίδα Αναγνώστης Πελοποννήσου.