ΑθλητισμόςΑρχείο

Χαμός στην Κοιλάδα! Ένταση, προπηλακισμοί και παραιτήσεις

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι της Κορωνίς Κοιλάδας με την Ένωση Λέρνας το οποίο έληξε μετά από τέσσερις ώρες και επανηλειμμένες διακοπές.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου για τους γηπεδούχους οι οποίοι διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν (σσ. στο δεύτερο άλλαξε η απόφαση μετά από διαβούλευση με τον επόπτη), καθώς και για το δεύτερο γκολ της Λέρνας, στο οποίο ο αμυντικός φαίνεται να διώχνει πάνω στην γραμμή, αλλά ο επόπτης θεώρησε ότι πέρασε.

Η πρώτη διακοπή γίνεται στο 89ο λεπτό, στη φάση του δεύτερου γκολ της Λέρνας και διήρκεσε πάνω από 10 λεπτά λόγω των έντονων διαμαρτυριών των γηπεδούχων.

Με την επανεκίνηση του αγώνα οι Κοιλαδιώτες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Λέρνας το οποίο αρχικά δεν δόθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξουν προπηλακισμοί προς τον διαιτητή που αποφάσισε να φύγει για τα αποδυτήρια.

Το πέναλτι τελικά δόθηκε έπειτα από διαβουλεύσεις του διαιτητή με τον βοηθό και εκτελέστηκε εύστοχα, αν και δεν ήταν αρκετό για να εκτονωθεί η ένταση λόγω και της κόκκινης κάρτας που δόθηκε στον παίχτη της Κοιλάδας Δ. Μπασιμακόπουλο.

Μετά τον αγώνα υπέβαλε την παραίτησή του ο προπονητής της Κοιλάδας Θανάσης Τσιρόπουλος, παραπονούμενος για τις διαιτησίες εναντίον της ομάδας του.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία