Αρχείο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μίσθωση ακινήτου

ΑΔΑ : ΩΤΝΟΩΚΦ-ΠΣΟ
Αναρτητέα στο «Διαύγεια»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
Δ/ΝΣΗ: Βασιλέως Κων/νου 34
Τ. Κ.: 21100  ΝΑΥΠΛΙΟ
ΠΛΗΡ.: Κόντα Αθανασία
ΤΗΛ.: 2752360914
ΦΑΞ: 2752360967
 
Ναύπλιο,  08/12/2015
Αρ. Πρωτ.: 28600
 
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ»
Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
 Προκηρύσσει δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική  για τις ανάγκες στέγασης των συγχωνευμένων Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Ναυπλιέων.
1. Το ακίνητο  θα  πρέπει να είναι ισόγειο µε εμβαδόν ωφέλιμης επιφάνειας περίπου από 70 – 100 τ.µ. να βρίσκεται στον κεντρικό ιστό της πόλης του Ναυπλίου και να είναι άμεσα προσβάσιμο από τον βασικό κύριο υπαίθριο χώρο στάθμευσης της πόλης που βρίσκεται το λιμάνι.
2.Θα πρέπει να είναι διαμορφωμένο ή να διαμορφωθεί ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
3.Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να έχει επαρκή ατομική/αυτόνομη θέρμανση, να υπάρχει επαρκής κλιματισμός (παροχή κρύου και ζεστού αέρα) σε όλους τους  χώρους του ΚΕΠ. Επίσης θα πρέπει να υπάρχει επαρκής ηλεκτρικός φωτισμός όλων των χώρων και να καλύπτει τις ανάγκες πυροπροστασίας των χώρων.
4.Η προσβασιμότητα του χώρου θα πρέπει να είναι κατάλληλη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες ώστε να εισέρχονται αμαξίδια των Α.Μ.Ε.Α. σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
5.Η μίσθωση θα γίνει μετά από δημοπρασία  στο Δημοτικό Κατάστημα  σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί από τον Δήμαρχο, με αποστολή προσκλήσεως στους ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα θα κριθούν κατάλληλα από την αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81 του Δήμου. Ουδείς είναι δεκτός στη δεύτερη φάση της  δημοπρασίας, αν δεν προσκομίσει, για την συμμετοχή του στη δημοπρασία, ως εγγύηση στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας, εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ποσού 1/10 της συνολικής τιμής που ορίζεται ανά τ.μ χ το σύνολο των τ.μ που προσφέρει.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους  σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την δημοσίευση της πρόσκλησης  καταθέτοντας αίτηση στη Δ/νση Οικονομικών, Τμήμα προϋπολογισμού, λογιστηρίου και προμηθειών, στη Δ/νση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 34(1ος όροφος), τηλέφωνο: 2752360914 και 2752360935  από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 έως 15:30.
 Οι αναλυτικοί όροι της μίσθωσης περιγράφονται στην διακήρυξη  η οποία διατίθεται στους ενδιαφερόμενους από την παραπάνω διεύθυνση καθώς και από την ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπλιέων www.nafplio.gr.
 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ