Αρχείο

Ευχαριστήριο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
 
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους γιατρούς του Γ.Ν. Ναυπλίου κυρίους Καλδή Βασίλειο ,χειρουργό εντατικολόγο, τους ειδικευομένους γιατρούς Ζλατάνο Χρήστο και Ψαρολόγο Μιχάλη, καθώς και τους κυρίους Αθανασίου Βασίλη Ορθοπεδικό και Πρελορέντζο Γιωργο επίσης ορθοπεδικό.
Την 22/12/2014 συνέβη ένα φοβερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε εμένα και όλη μου την οικογένεια(5 άτομα). Μεταφερθήκαμε σοβαρά τραυματισμένοι στο Γ.Ν. Ναυπλίου όπου μας παρεσχέθει η κάθε δυνατή βοήθεια.
Οι δε προαναφερθέντες γιατροί ,το πρώτο δύσκολο εικοσιτετράωρο, δεν έφυγαν ούτε λεπτό από τα κρεβάτια μας.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Λεπτίδη Γεώργιο, χειρουργό εντατικολόγο του Γ.Ν. Νικαίας που χάρη στο ενδιαφέρον του η γυναίκα μου που ήταν σοβαρότατα τραυματισμένη μεταφέρθει στο Γ.Ν. Νικαίας, όπου νοσηλεύτηκε στη Μ.Ε.Θ. επί εικοσαήμερου και διέφυγε τον κίνδυνο. Επέστρεψε στο σπίτι μας κατάκοιτη μεν, ζωντανή δε.
Για τους ανωτέρω λόγους νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους προαναφερθέντες γιατρούς και τους εύχομαι και στο μέλλον να παρέχουν τις ιατρικές τους γνώσεις και την ανθρωπιά τους προς τους πάσχοντες διότι δεν αρκεί ένας γιατρός να είναι μόνο καλός επιστήμονας αλλά πρέπει να είναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Εσείς τα έχετε και τα δύο.
 
Πάντα ευγνώμων,
Δημήτριος Καλλιάνος
Ίρια 18/9/2015