ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Καμπόσος: Να κλείνουν οι κυβερνητικοί βουλευτές τις λακκούβες (Βίντεο)

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Δημήτρης Καμπόσος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΠΕΔ Πελοποννήσου το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου και εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση για την στάση που κρατά απέναντι στους δήμους, ακολουθώντας ουσιαστικά την οργισμένη γραμμή της ΚΕΔΕ όπως εκφράστηκε προσφάτως.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και πρόεδρος των δημάρχων Πελοποννήσου τόνισε πως «το Κράτος δεν πληρώνει τίποτα, δεν δίνει τίποτα, είναι ένα μπαταχτσήδικο Κράτος, που κάνει ό,τι γουστάρει και τους δήμους δεν τους γουστάρει και συμπεριφέρεται με αήθη τρόπο», δηλώνοντας πως οι δήμοι έχουν να δουν χρήματα στα ταμεία τους από τον Ιούνιο και πως δουλεύουν μόλις με το 30% των χρημάτων αφού τους λείπει το 70%.

Ο Δημήτρης Καμπόσος είπε πως οι πολίτες δεν θα πρέπει να διαμαρτύρονται στους δημάρχους για τις λακκούβες στους δρόμους αλλά να πηγαίνουν στους κυβερνητικούς βουλευτές και να τους ζητούν να τις κλείνουν. Επίσης ζήτησε να δίνονται τα ποσά από τα τέλη κυκλοφορίας στους Δήμους και τις Περιφέρειες, ώστε να πηγαίνουν για έργα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, και εφόσον για το εθνικό δίκτυο τα διόδια λαμβάνονται από τις εταιρείες.

Το βίντεο με τις δηλώσεις Καμπόσου στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης: