ΡεπορτάζΑρχείο

«Τα παιδία παίζει» στο Ναύπλιο

Το πάρκο του Αϊ Βασίλη στο Ναύπλιο ξεκίνησε το μαγικό του ταξίδι, παραμυθένιο και φωτισμένο, με μουσική, παιχνίδια, παραμύθια, θέατρο και γλυκές λιχουδιές για τους μικρούς επισκέπτες που δείχνουν ενθουσιασμένοι με το σκηνικό που έχει στηθεί.
 

Στο πάρκο θα λειτουργούν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με θέμα το Βόρειο Πόλο, ηλεκτρικό καρουσέλ, μύλος, παγοδρόμιο, ηλεκτρικά παιχνίδια, τραμπολίνο και τρενάκι. (Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 14:00, 17:00 – 20:30).
 

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία απολαύσουν ξένοιαστα το παιχνίδι, ενώ παραδίπλα, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων (δημαρχείου) έχει στηθεί Χριστουγεννιάτικο παζάρι όπου φορείς και εθελοντές έχουν ετοιμάσει μια μεγάλη γιορτή με πλούσιο ζωντανό πρόγραμμα, χορευτικά συγκροτήματα και κεράσματα που υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το κέφι μικρών και μεγάλων.
 

Μέσα στο πάρκο καθημερινά, θα πραγματοποιούνται από καλλιτεχνικές ομάδες, θεατρικά, μουσικά και διαδραστικά δρώμενα, καθώς και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά (καρουζέλ, smurf, ανιματέρ, ξωτικά, χορευτικά κ.α.).