ΑθλητισμόςΑρχείο

Ενισχύεται μεταγραφικά ο Παναργειακός με τον Βασίλη Μπούνα

Ο Παναργειακός ΑΠΟ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μπούνα, ο οποίος υπέγραψε σήμερα ενώπιον του νέου προέδρου Ιωσήφ Μερτύρη και θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη της ομάδας ενόψει της μεταγραφικής του Ιανουαρίου.

Ο 30χρονος πρώην αρχηγός του Παναιγιάλειου και από τις σημαίες της ομάδας, καθώς αγωνίστηκε σε αυτήν για μία δεκαετία, αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και ακούγονται τα καλύτερα, όχι μόνο για την αγωνιστική του αξία αλλά και για τον χαρακτήρα του.
 

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν μάλιστα και η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου πριν δύο εβδομάδες (14/12), με την οποία αποχαιρετά τον Καλαματιανό στην καταγωγή πρώην άσο της ομάδας.

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος προχώρησε σήμερα σε κοινή συναίνεση λύση συμβολαίου με τον Βασίλη Μπούνα. Ο Βασίλης Μπούνας που για μια δεκαετία προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, τα τελευταία χρόνια και ως ένας εκ των αρχηγών, ξεχώρισε όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Επίσης, σημαντική συμβολή είχε και στην προβολή του κοινωνικού έργου του συλλόγου μας αφού πάντα με προθυμία και διάθεση συμμετείχε σε αυτού του είδους τις δράσεις.  Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται προσωπική και οικογενειακή ευτυχία καθώς και καλή επιτυχία στην μετέπειτα καριέρα του»