ΚοινωνίαΑρχείο

Σερβετάς και Πιπέρης τραγουδούν για την Άσπασία από το Άργος

Ο Γιάννης Σερβετάς και ο Βασίλης Πιπέρης μετά την συνεργασία τους στο «ΑΜΑΝ τα καθάρματα» ξανασμίγουν για την Ασπασία Μπόγρη. Οι δύο φίλοι βρέθηκαν στο studio για να ηχογραφήσουν το τραγούδι της Ασπασίας και του Μάικ! Για όσους δεν γνωρίζουν ποιός είναι ο Μάικ, πρόκειται για τον ειδικά εκπαιδευμένο για άτομα με αναπηρία σκύλο που βρίσκεται στο πλευρό της Άσπας και της μητέρας της.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει η εκπαιδεύτρια του Μάικ, Έλενα Παλάγκα. Το κομμάτι εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο σε περίπου δύο εβδομάδες.
 

Η Ασπασία που το 2013 πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα στο Άργος, σήμερα δίνει τη μάχη της σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα.

Ο Βασίλης Πιπέρης, ο οποίος πριν περίπου ένα μήνα είχε πρωτοστατήσει ώστε να δοθεί στο κλειστό της Νεάπολης μία συναυλία για την οικονομική στήριξη του κοριτσιού, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «Σήμερα μπήκαμε studio! Σύντομα θα μάθετε τι ακριβώς ετοιμάζουμε, όλους όσους με αγάπη δούλεψαν και δουλεύουν για το τραγούδι της Ασπασίας και του Μάικ !!!! Φιλαράκια μου σας ευχαριστώ! Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που με αγάπη βάζουν ψυχή και καρδιά για να χαρίσουν χαμόγελα σε συνανθρώπους μας!!!! Stay tuned..»