ΚοινωνίαΑρχείο

Στον αγώνα και οι εκπαιδευτικοί της Αργολίδας

Πραγματοποιήθηκε εχθές Πέμπτη 21/1/2016 στα γραφεία της ΕΛΜΕ Αργολίδας η πρώτη συνάντηση του συντονιστικού των σωματείων των ΔΥ Αργολίδας για την προετοιμασία της πανεργατικής – πανυπαλληλικής απεργίας στις 4/2/2016.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι τρέχουσες εξελίξεις στο θέμα του ασφαλιστικού. Συζητήθηκαν επίσης οι δράσεις που πρέπει να αναληφθούν προκειμένου να ανατραπούν, επιτέλους, οι μνημονιακές πολιτικές που οδηγούν στην φτωχοποίηση τους εργαζόμενους.

Η συνάντηση κατέληξε στην προοπτική οργάνωσης απεργιακής συγκέντρωσης στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (πλατεία Δημαρχείου) στο Ναύπλιο, στις 11:00 πμ την ημέρα της απεργίας και στην πρόσκληση σε άλλους φορείς για κοινή διοργάνωση της απεργιακής συγκέντρωσης. Η κοινή διοργάνωση προτείνεται προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή.

Στην συνάντηση συμμετείχαν τα σωματεία των εκπαιδευτικών Αθμιας και Βθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας, η ΠΟΕ – ΟΤΑ,  των πυροσβεστών, εφοριακών, νοσοκομειακών κα

Η συνάντηση θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα, Τετάρτη 26/1/2016 στις 18:30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ Αργολίδας στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου.