ΑθλητισμόςΑρχείο

Δεν υπάρχει λόγος ο Παναργειακός να ασχολείται με τα mind games του Γιαννακόπουλου

Ο Παναργειακός είναι μία σοβαρή ομάδα, με μία σοβαρή διοίκηση και δεν βρίσκεται σε καμία κόντρα με κανέναν Γιαννακόπουλο. Η απάντηση Μερτύρη στις φαντασιώσεις Γιαννακόπουλου έδωσε πάτημα σε κάποιους να γράφουν για ανύπαρκτες προσωπικές κόντρες και εμπρηστικές δηλώσεις εκατέρωθεν, ενώ οι εμπρηστικές δηλώσεις έχουν γίνει αναίτια μόνο από τη μία πλευρά.

Ο βασικός χρηματοδότης της ΑΕ Σπάρτης, με αφορμή την δίκαιη ήττα από την Ένωση Ερμιονίδας, αποφασίζει να καταφύγει σε mind games για να επηρεάσει τις αποφάσεις των διαιτητών που σε καμία περίπτωση δεν έχουν αδικήσει την ομάδα του. Αντίθετα αυτό έχει συμβεί κατ’ επανάληψη με την ομάδα του Άργους που και φέτος έχει χάσει αρκετούς βαθμούς από την διαιτησία. 

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Παρακολουθούμε με περίσσια υπομονή την προσπάθεια της ΕΠΟ να σπρώξει με το έτσι θέλω την ομάδα του Αργους στη Β’ Εθνική… Προειδοποιούμε τον Γκιρτζίκη ότι τέτοιες πρακτικές δεν θα γίνουν αποδεκτές από την Σπάρτη. Το νου σας…».

Η απάντηση Μερτύρη δεν άργησε να έρθει: «Με μεγάλη μου, προσωπική έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του κυρίου Γιαννακόπουλου και κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφα. Του συνιστώ λοιπόν να μας πει και να μας αποδείξει που αδικήθηκε φέτος η Σπάρτη και βέβαια που ευνοήθηκε ο Παναργειακός. Μήπως όμως έως τώρα γίνεται εντελώς το αντίθετο; Εξάλλου, θα τον συμβούλευα να κοιτάξει την δική του ομάδα, γιατί όποιος ασχολείται με την ομάδα του άλλου, μένει πάντα δεύτερος…», ανέφερε σε σαφώς ηπιότερους τόνους ο πρόεδρος του Παναργειακού.