ΚοινωνίαΑρχείο

Ενισχύεται το μπλόκο της Δαλαμανάρας

Το Μπλόκο Αργολίδας, στο ύψος της Δαλαμανάρας, που στήθηκε ύστερα από κάλεσμα του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Νομού Αργολίδας, ευχαριστεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα για την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση, που επιδεικνύουν και αυτοί με τον αγώνα τους, στην συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης, που διοργανώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στον χώρο του μπλόκου, από την Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι καλούν σε ενδυνάμωση του κοινού τους αγώνα, της συμπόρευσης και της συμμαχίας εργατών, αγροτών, ΕΒΕ και πλατιών λαϊκών στρωμάτων, ενάντια στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης-ΕΕ-μονοπωλίων.
 

Απευθύνονται ευχαριστίες προς το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Αργολίδας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών-Οικοδόμων Ναυπλίου, την Ομοσπονδία ΕΒΕ Άργους, το Σωματείο Ξυλουργών Άργους, τους αυτοκινητιστές του Ράδιο ταξί Άργους, τα Σωματεία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ  Άργους και Ναυπλίου, για τις αποφάσεις στήριξης των αγροτικών αιτημάτων.

Όπως αναφέρουν οι αγρότες: «μας δίνει κουράγιο και αισιοδοξία η συμπαράστασή τους, για την συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα για την επιβίωσή μας».

Να τονιστεί πως ήδη σήμερα υπήρξε ενίσχυση του μπλόκου της Δαλαμανάρας με νέα τρακτέρ και δυνάμεις ενώ αναμένονται καινούργια τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα ενισχύεται και το μπλόκο στο Κουτσοπόδι, στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ.