ΠολιτισμόςΑρχείο

Η ομαδα θηλασμου Αργολιδας έκοψε την πίτα της

Η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αργολίδας έκοψε την πίτας της για την Νέα Χρονιά το πρωινό της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016 στην Παιδική και Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Περισσότερες από 20 γυναίκες παρευρέθηκαν (έγκυες-θηλάζουσες αλλά και μη), αρκετά παιδάκια και σύζυγοι. Με την ευκαιρία της συνάντησης έγινε και ομιλία από τις ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC – Παιδίατρος με θέμα «Μητρικός Θηλασμός- Οδηγίες για ένα σωστό ξεκίνημα», και την  ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ Μαία (με μετεκπαίδευση στην προετοιμασία των γονέων στην περιγεννητική περίοδο) με θέμα «Συμβουλές αυτοφροντίδας της γυναίκας κατά την κύηση και λοχεία».
 

Ήταν πολύ χρήσιμες οι οδηγίες που δόθηκαν από τις ειδικούς καθώς και τα ενημερωτικά φυλλάδια από την ομάδα Θηλασμού!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ! ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ https://www.facebook.com/thilazo/?fref=ts και ζήτησε βοήθεια. Η ομάδα της Αργολίδας είναι https://www.facebook.com/groups/NafplioThilasmos/?fref=ts.
 

Η ομάδα ευχαριστεί την κυρία Ελένη Σιδέρη-Σαρρή Υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης για την παραχώρηση της βιβλιοθήκης και τον Νάσσο!