ΚοινωνίαΑρχείο

Κάλεσμα στο συλλαλητήριο του Άργους

Η Γραμματεία Αργολίδας του ΠΑΜΕ καλεί όλα τα σωματεία, τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους του νομού να συμμετέχουν στην γενική απεργία στις 4 Φλεβάρη και στη συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στις 10:30 στο Άργος.

Όπως αναφέρει:
« Συνάδελφοι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αφού εφάρμοσε κατά γράμμα και επέκτεινε τους νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων οι οποίοι διέλυσαν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, έκαναν καθεστώς για το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων τις εργασιακές σχέσεις λάστιχο, τη δουλειά χωρίς δικαιώματα για 400 και 500 ευρώ, ισοπέδωσαν δικαιώματα στην Υγεία και την Πρόνοια, εκτίναξαν την ανασφάλιστη εργασία, έρχονται να δώσουν το τελικό χτύπημα διαλύοντας ότι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση! Ό,τι κατάφερε ο λαός μας με τον αγώνα του να κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης  έρχονται να το ξηλώσουν υλοποιώντας την διαχρονική απαίτηση της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας.

Στηρίζουμε τον αγώνα και τις κινητοποιήσεις των φτωχών αγροτών που χτυπιούνται και αυτοί από τα νέα μέτρα.  Ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική τους φωνή. Ενισχύουμε το αγροτικό μπλόκο στη Δαλαμανάρα.

Οργανώνουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα με στόχο:

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!
Το κυβερνητικό σχέδιο δε διορθώνεται! Μόνο ανατρέπεται!
Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για Όλους Αποκλειστικά Δημόσια και Υποχρεωτική! Να πληρώσει η πλουτοκρατία!