ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ευτυχώς το Ναύπλιο δεν ακολούθησε τις φαιδρότητες του Άργους…

Άλλος πολιτισμός, άλλα ήθη στον Δήμο Ναυπλιέων που ομόφωνα αποφάσισε να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στους αγώνες των δημοτικών υπαλλήλων και των αγροτών, δείχνοντας όλες ανεξαιρέτως οι παρατάξεις την σοβαρότητα που απαιτούν οι περιστάσεις. 

Από την άλλη στο Άργος καμία δημοτική παράταξη δεν θέλησε να συνταχθεί με τον Καμπόσο, προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες, ενώ το ΚΚΕ έστειλε δικό του ξεχωριστό ψήφισμα επειδή δεν ήθελε να συνταχθεί με την δημοτική αρχή. Φαιδρότητες από μία ανύπαρκτη αντιπολίτευση που παραμένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας… 

Το ψήφισμα που συμφωνήθηκε στο Ναύπλιο έχει ως εξής:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών και των δημοτικών υπαλλήλων ενάντια στον ασφαλιστικό νόµο που προωθεί η Κυβέρνηση. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα τους και θα είμαστε στο πλευρό τους, προκειμένου να ανατρέψουμε κάθε κατάσταση -που είναι εις βάρος τους- γιατί ότι εξοντώνει τους αγρότες και τους εργαζόμενους , έμμεσα εξοντώνει και κάθε έναν από εμάς και συνολικά την πατρίδα μας, που αποστερείται κάθε παραγωγικής βάσης. Ενώνουμε τις φωνές μας με τους αγρότες , τους εργαζόμενους και το λαό της Ελλάδας για την απόσυρση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.»

Αντίστοιχα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων συμφώνησε σε κοινό ψήφισμα και για το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, εστιάζοντας στην συμβολή του πανεπιστημιακού τμήματος στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στην έμπρακτη προσφορά του Δήμου στο κτιριακό.

 

Διαβάστε Επίσης: Δίχασε το Άργος το ψήφισμα για τους αγρότες