ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μόνο με όρους και συγγνώμη, θα πάνε Καμπόσο οι σύμβουλοι Τατούλη (Web Tv)

Μετά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσαν στον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αργολίδας (απουσίαζε ο Τ. Τζαννής), ρωτήθηκαν από το anagnostis.org , αν θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Δ. Καμπόσου σε σύσκεψη για το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων του Άργους και του Ναυπλίου.

Από την απάντησή τους προκύπτει ότι ουσιαστικά οι περιφερειακοί σύμβουλοι καλούν τον Δ. Καμπόσο να ζητήσει συγγνώμη και ζητούν να κληθούν με συγκεκριμένη ατζέντα και εφόσον εκπληρωθούν κάποια ζητήματα σχετικά με όσους θεωρούν ότι θίχθηκαν προσωπικά.  


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

 

Επιπλέον οι σύμβουλοι δήλωσαν ότι δεν είναι ενημερωμένοι για την πρόσκληση, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Χειβιδόπουλος τόνισε ότι μεταξύ θεσμών η ανταλλαγή απόψεων δεν γίνεται μέσα από δελτία Τύπου. Επέδειξε μάλιστα το κινητό του τηλέφωνο λέγοντας ότι έχει μιλήσει τις τελευταίες ημέρες πάρα πολλές φορές με τον δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, αλλά δεν τον έχει καλέσει.

Σε δελτίο τύπου την Τετάρτη, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών έκανε ανοιχτή πρόσκληση σημειώνοντας: «Καλούμε τους Περιφερειακούς Συμβούλους του Ν. Αργολίδας σε σύσκεψη ώστε να τους ενημερώσουμε και να κατανοήσουν πως σε αυτούς τους κρίσιμους καιρούς, δεν χωρούν αναβολές για την διαχείριση των απορριμμάτων και τη Δημόσια Υγεία».

 

Διαβάστε Επίσης: Καμπόσος: Περιμένω και από τη δική τους μεριά να μου ζητήσουν συγγνώμη