ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Χειβιδόπουλος: Να καταθέσουν τα στοιχεία για το «bullying»

Να προσκομίσει στον εισαγγελέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχει προβεί σε bullying, εξόντωση των εργαζομένων αλλά και «στοχευμένη  εργολαβία», ζητά ο Τάσος Χειβιδόπουλος από την πρόεδρο του ΣΕΤΑ Αργολίδας Ευαγγελία Τσατσούλη.

Είχαν προηγηθεί δύο γενικόλογες ανακοινώσεις οι οποίες εξαπέλυαν δριμύ κατηγορώ κατά του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας αλλά και της Ντίνας Νικολάκου, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται σε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που εκτυλίχθηκε κατά τη συνάντηση με την Περιφέρεια και που συνιστά οποιασδήποτε μορφής εκφοβισμό.

Όπως αναφέρει ο Τ. Χειβιδόπουλος στην απάντησή του:

Παρ’ ότι μετά την από 24.2.2016 δήλωση της κας Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας (ΣΕΤΑΑ), η οποία όπως αυτοπροσδιορίσθηκε, τυγχάνει «και του λιμανιού και του σαλονιού», ότι εισέπραξε από εμένα αλαζονία, υποτιμητική συμπεριφορά και «προσωπικό bullying», ζήτησα από αυτήν να αναφέρει δημόσια τα γεγονότα στα οποία αφορούν οι παραπάνω δηλώσεις της. Αντ’ αυτού το Δ.Σ. του σωματείου του ΣΕΤΑΑ προέβη στην από 25.2.2016 ανακοίνωση, η οποία αναφερόμενη στο πρόσωπό μου αναγράφει ότι: «η δημόσια προσπάθειά του να εκφοβίσει την πρόεδρο του σωματείου μας και όποιον άλλον ήθελε τολμήσει, αποδεικνύει περίτρανα τον αλαζονικό του χαρακτήρα και τις συμπεριφορές του στυλ «θα λες ότι θέλω εγώ ειδεμή θα σε φτιάξω.». Προφανώς στήνεται από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας στοχευμένη εργολαβία, με ξεκάθαρη προσπάθεια να περιθωριοποιήσει και να εξοντώσει εργαζόμενους που πιθανόν να τόλμησαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τις πολιτικές του επιλογές».

Όπως αποδεικνύει αφενός η σιωπή της Προέδρου και αφετέρου  το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΔΣ, στην οποία δεν αναφέρεται κανένα πραγματικό περιστατικό εκφοβισμού της Προέδρου του, αλλά γίνεται εκ νέου αναφορά σε δήθεν προσπάθειά μου να εκφοβίσω την Πρόεδρο του Σωματείου, οι δηλώσεις περί αλαζονικής και υποτιμητικής συμπεριφοράς καθώς και  «προσωπικού bullying», είναι ψευδείς και συκοφαντικές.

Εν όψει ωστόσο του ότι το Δ.Σ. του ΣΕΤΑΑ ανακοινώνει τώρα ότι στήνω «στοχευμένη εργολαβία», με ξεκάθαρη προσπάθεια να περιθωριοποιήσω και να εξοντώσω τους εργαζόμενους που πιθανόν τόλμησαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τις πολιτικές μου επιλογές, προ(σ)καλώ την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου, να καταθέσουν άμεσα τα στοιχεία έχουν για το «προσωπικό bullying», την εξόντωση των εργαζομένων αλλά και τη «στοχευμένη  εργολαβία» στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών, και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου ενώπιον των Ποινικών και Αστικών Δικαστηρίων.