ΚοινωνίαΑρχείο

Πως περιγράφει ο Κονταρός τις στιγμές τρόμου που έζησε στο Ναύπλιο

Ήταν Δεκέμβρης του 2010 όταν ο Μανώλης Κονταρος ήρθε αντιμέτωπος με ένα φρικτο περιστατικό. Στο σταθμευμένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, έπεσε πάνω ένα άλλο διερχομενο αυτοκίνητο. Η συνέχεια είναι γνωστή με εκείνον να δίνει μάχη ζωής τα τελευταία χρόνια προκειμένου να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του. Τελικά το κατάφερε με πολύ κόπο και παρά τις εκτιμήσεις των γιατρων που τον ήθελαν να μένει καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. 

Το απόγευμα του Σαββάτου εκείνος βρέθηκε για ένα ταξίδι αστραπη στο Ναύπλιο προκειμένου να παραστεί σε μία κοινωνική εκδήλωση. Για δεύτερη φορά ο γνωστός Κρητικός λυράρης και τραγουδιστής έζησε στιγμές τρόμου, αφού είχε ένα ακόμα τροχαίο, ευτυχώς με απολογισμό μόνο σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο ίδιος ανακουφισμένος πια, παραδέχεται, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, ότι αρχικά σοκαρίστηκε αλλά έμεινε ψύχραιμος, ειδικά όταν κατάλαβε ότι δεν είχε χτυπήσει, προσθέτοντας ότι είχε Άγιο και προστάτη το Θεό.

Σε ότι αφορά τις συνθήκες κάτω υπό τις οποίες έγινε το συμβάν, ανέφερε πως ένα μεγάλο φορτηγό πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους σε μία διασταύρωση, χωρίς να ελέγξει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε με δύο ακόμα φίλους του.
 
Διαβάστε Επίσης: Ο Μανώλης Κονταρός ξανάζησε τον εφιάλτη στο Ναύπλιο