ΟικονομίαΑρχείο

Επεκτείνεται το Δίκτυο 4G στο Ναύπλιο

Παρουσιάστηκε σήμερα (3/3/2016) το νέο Δίκτυο 4G της Wind στο Ναύπλιο. Η εταιρία τηλεπικοινωνιών είναι η τρίτη κατά σειρά που ανακοινώνει την κάλυψη 4G στην πόλη, ολοκληρώνοντας τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της στην περιοχή.
 

Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του Δικτύου της εταιρίας στο Ναύπλιο ξεκίνησαν το 2015 και συνολικά, όπως αναφέρουν τα στελέχη της, οι επενδύσεις σε νέες υποδομές στην Αργολίδα και ευρύτερα την Πελοπόννησο έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η κάλυψη 4G στην αργολική πρωτεύουσα φθάνει το 100%.

Συνολικά στην Αργολίδα καλύπτεται το 85% του πληθυσμού, ενώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η κάλυψη 4G φθάνει το 88% του πληθυσμού. 
 

«Χάρη στο Νέο Δίκτυο 4G και στον πλήρη εκσυγχρονισμό των υποδομών μας, οι συνδρομητές WIND στο Ναύπλιο απολαμβάνουν απρόσκοπτη επικοινωνία, κρυστάλλινο ήχο στις κλήσεις και άμεση πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες». δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND σε Ενημέρωση Τύπου για τις υποδομές του νέου δικτύου της στο κατάστημα της εταιρίας στο Ναύπλιο.