ΨυχαγωγίαΑρχείο

DJ Set με τον 17χρονο Δημήτρη από το Ναύπλιο

Στα decks με τον 17χρονο Δημήτρη Γεωργαντά από το Ναύπλιο. Ο “Dimitris Geo” είναι ένας ψαγμένος μουσικά μαθητής λυκείου, που λαμβάνει μέρος στον διαγωνισμό “Be The One”, για τους καλύτερους DJs στην ηλικία 16 έως 24 στην Ελλάδα.

«Είμαι 17 χρονών. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι, όλο και περισσότερο, με τη μουσική, διότι το κίνητρο μου, πέρα από το πάθος μου γι αυτήν, είναι να διασκεδάζω τον κόσμο και να τον κάνω να περνάει καλά σε μερικά μαγαζιά όπου παίζω μουσική» αναφέρει ο ίδιος στη σελίδα του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός “Be The One” έχει ως σκοπό να αναδείξει νέα ταλέντα που ασχολούνται με το DJing ως χόμπι ή επάγγελμα και να τα εκπαιδεύσει, παρουσιάζοντας τα ως το μέλλον του χώρου στην εγχώρια αγορά.

Βοήθηστε τον Δημήτρη να περάσει στην επόμενη φάση, ψηφίζοντάς τον μέχρι και τις 20 Μαρτίου. ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ.

Η ψήφος του κοινού υπολογίζεται στο 50% των συνολικών ψήφων, ενώ το υπόλοιπο 50% υπολογίζεται από τις ψήφους των 5 επώνυμων DJ κριτών που αποτελούν τους κριτές – coaches και της επόμενης φάσης.

Στις 21 Μαρτίου θα ανακοινωθεί η λίστα με τους 100 δημοφιλέστερους DJs του διαγωνισμού για τις θέσεις #100 – #11. Οι 10 δημοφιλέστεροι Djs της ψηφοφορίας, θα φιλοξενηθούν σε 3ήμερο bootcamp meeting στην Αθήνα, που σκοπό έχει να προετοιμάσει τους φιναλιστ djs της δεκάδας, στη τεχνική μιξαρίσματος με Pioneer CDJ 2000 nexus, την ψυχολογική προετοιμασία και την επαγγελματική ενημέρωση προσέγγισης του χώρου από επώνυμους DJ coaches, με σκοπό να τους οδηγήσουν στη διαδικασία επιλογής των 3 Djs του μεγάλου τελικού.

Καλή επιτυχία Δημήτρη!