ΑθλητισμόςΑρχείο

90 Εθελοντές Σαμαρείτες στον μαραθώνιο

Με μεγάλη χαρά και φέτος, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου, αποδέχτηκε την Πρόσκληση  του Δήμου Ναυπλιέων και της Οργανωτικής Επιτροπής για υγειονομική κάλυψη του καθιερωμένου πλέον Θεσμού της πόλης μας, του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου.

90 Εθελοντές από τα Περιφερειακά τμήματα Σαμαρειτών Ναυπλίου, Κορίνθου, Τρίπολης, Καλαμάτας και Πειραιά καθώς και από το τμήμα Νοσηλευτικής Ναυπλίου  ήταν η συνολική δύναμη που την Κυριακή 06 Μαρτίου 2016, βρέθηκε στο Ναύπλιο για την υγειονομική κάλυψη. Η εμπιστοσύνη πλέον μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων είναι δεδομένη και είναι σημαντικό για την αποτελεσματική επιτυχία της διοργάνωσης.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Περιφερειακού τμήματος Ναυπλίου θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς την κυρία Δέσποινα Καρδαρά Ιατρό και συντονίστρια της Υγειονομικής κάλυψης για την συνεργασία καθώς και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές από όλα τα τμήματα που συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι ο ερυθρός σταυρός θα δίνει το παρόν.