ΕκδηλώσειςΑρχείο

Καλαμάτα: Σεμινάριο τουρισμού στην Διοίκηση Φιλοξενίας

Η εμπειρία από την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση των τριών προηγούμενων εκπαιδευτικών περιόδων του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, οι εκπαιδευτικές ανάγκες των ανθρώπων του τουρισμού, αλλά κι η κοινή φιλοσοφία και στόχευση, οδήγησαν στην εδραίωση μιας στενότατης συνεργασίας του με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ι.Ι.Ε.Κ Ορίζων Καλαμάτας.

Έτσι λοιπόν, μετά από σχετική πρόσκληση του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, το τμήμα Φιλοξενίας, Τουρισμού και Αθλητικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΡΙΖΩΝ Καλαμάτας , διοργανώνουν τον 1ο Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων στη “Διοίκηση Φιλοξενίας – Hospitality Management”, στην Καλαμάτα και στο φιλόξενο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου του Ξενοδοχείου ELITE CITY RESORT το διάστημα από την Παρασκευή 1η Απριλίου έως και τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.

Η διαρκής εκπαίδευση κι επιμόρφωση, αποτελεί βασικό παράγοντα εργασιακής εξέλιξης σε οποιοδήποτε επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα, ιδιαίτερα δε στον τουριστικό κι επισιτιστικό τομέα που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Στόχος των διοργανωτών είναι η προσφορά επιμόρφωσης υψηλότατου ακαδημαϊκού επιπέδου,  στους επαγγελματίες κι εργαζομένους στον χώρο του Τουρισμού και του Επισιτισμού, αλλά και στους σπουδαστές σχολών τουριστικής κατεύθυνσης, με στόχο να εμπλουτίσουν τις θεωρητικές γνώσεις του, αλλά και τις τεχνικές δεξιότητές τους, παρακολουθώντας έτσι τις εξελίξεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.

H εκπαιδευτική εκδήλωση απευθύνεται:

–  Σε ξενοδόχους κι  ιδιοκτήτες ή διαχειριστές καταλυματικών μονάδων

–  Σε ξενοδοχοϋπαλλήλους

–  Σε επαγγελματίες κι εργαζομένους στο χώρο της εστίασης

–  Σε σπουδαστές τουριστικών σχολών

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 έως και Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 32 Ώρες (5 συναντήσεις)

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Συνεδριακό Κέντρο ξενοδοχείου Elite City Resort, Ναυαρίνου 2, Καλαμάτα

Η παρακολούθηση του μετεκπαιδευτικού σεμιναρίου προσφέρεται σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή, ενώ ισχύουν κι ειδικές εκπτώσεις για σπουδαστές & φοιτητές

Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί σε πιστοποίηση και μοριοδότηση από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ