ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Καμπάνια της Περιφέρειας για ανθρωπιστική βοήθεια

Με φορείς του νομού συναντήθηκε την Πέμπτη ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, με στόχο τη συγκέντρωση και αποστολή οργανωμένης ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες, από τις 28 Μαρτίου έως τις 7 Απριλίου.

Η καμπάνια γίνεται σε επίπεδο περιφέρειας και στο πλαίσιο αυτό καταβάλλονται ανάλογες προσπάθειες σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Επτασφράγιστο μυστικό» και για τον Τάσο το μέλλον των προσφύγων

Η καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου στοχεύει να έχει ως αποτέλεσμα την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την ανάδειξη της αγαστής συνεργασίας και της συμπόρευσης της Περιφέρειας με τους Δήμους, τις Μητροπόλεις και όλους τους κοινωνικούς και επιχειρηματικούς φορείς, επιστημονικούς συλλόγους και ανεξάρτητους οργανισμούς, ενδυναμώνοντας παράλληλα την κοινωνική συνοχή.

Όπως τονίστηκε, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο να υποστηρίξει το έργο περιοχών όπου έχουν δημιουργηθεί καταυλισμοί, ενώνει δυνάμεις, συνεργεί με φορείς και πολίτες που δραστηριοποιούνται στη χωρική της εμβέλεια, για την αποστολή οργανωμένης ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες.