ΠολιτικήΑρχείο

Πρώτα το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και μετά ο ανάβαλος

Με πολύ χιούμορ ομολογουμένως ο Γιάννης Ανδριανός είχε ζητήσει από την κυβέρνηση χρονοδιαγράμματα για τον ανάβαλο.

Αντί λοιπόν για χρονοδιαγράμματα πήρε την απάντηση ότι το υπουργείο θα συνεχίσει την όποια διαδικασία αφού γίνει το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή…

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Αποστόλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ με θέμα το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τον Ανάβαλο σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας ν. Αργολίδας απάντησε ως εξής:

«Όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου με τίτλο ‘Μεταφορά και Διανομή Νερού Άρδευσης από Δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας ν. Αργολίδας’, σημειώνεται ότι έχει υπογραφεί η αριθμ. 1998/5-5-2014 Απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την έγκριση της ανωτέρω μελέτης, έχει γίνει η έγκριση των τευχών δημοπράτησης (5715/οικ. 29-12-2014) και το έργο δεν έχει δημοπρατηθεί ακόμη. Το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και Τροφίμων (αρμόδια η  Διεύθυνση Τεχνικών Μελετών, Κατασκευών και Τοπογραφικής) θα συνεχίσει τη Διαδικασία αφού γίνει το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020».