ΠολιτικήΑρχείο

Ενωτικός ο Διολίτσης μετά την επανεκλογή του

Ο Σπύρος Διολίτσης είναι ο μεγάλος νικητής των εσωκομματικών εκλογών για την Δημοτική Οργάνωση του Δήμου Άργους – Μυκηνών, επικρατώντας του Ανδρέα Σαρρή που επίσης συγκέντρωσε μεγάλο ποσοστό, άνω του 40%, που τον συμπεριλαμβάνει στα τοπικά όργανα του κόμματος.

Όπως αναφέρει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους – Μυκηνών:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που με τίμησαν σήμερα με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες της Τοπικής μας Οργάνωσης που συμμετείχαν σήμερα ως υποψήφιοι ή ψηφοφόροι στις εσωκομματικές εκλογές.

Θέλω ακόμα, να ευχαριστήσω τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, όλες και όλους όσοι εργάστηκαν για να διεξαχθεί χωρίς πρόβλημα αυτή η διαδικασία.

Δέσμευσή μου ήταν και παραμένει η ενότητα, η ειλικρίνεια, η σκληρή δουλειά, ώστε η Τοπική Οργάνωση Άργους-Μυκηνών να συμβάλει όσο γίνεται πιο αποφασιστικά στην κοινή προσπάθεια που δίνει η παράταξή μας με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να απαλλαγεί η πατρίδα μας από την χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση, η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους στον αγώνα να πείσουμε τους συμπολίτες μας να συστρατευθούν μαζί μας. Να πείσουμε τους συναγωνιστές μας που έχουν βρεθεί μακριά από τις κάλπες. Να πείσουμε τους συμπολίτες μας με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες ότι η αξιόπιστη λύση στα σημερινά αδιέξοδα είναι μια ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Από αύριο, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση συνεχίζουμε τη δουλειά, ώστε ανά πάσα στιγμή να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, έτοιμοι να δώσουμε και να κερδίσουμε τη μάχη των εθνικών εκλογών, για τον τόπο και την πατρίδα μας.»