ΠολιτικήΑρχείο

Οι ευχαριστίες Σαρρή και οι πιέσεις παρωχημένων πολιτικών κέντρων

Το μέλος της Δημοτικής Οργάνωσης Άργους – Μυκηνών της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Σαρρής, μπορεί να μην εξελέγη πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης αφού οι ψηφοφόροι επέλεξαν και πάλι τον Σπύρο Διολίτση, αλλά πήγε αρκετά καλά συγκεντρώνοντας ποσοστό πάνω από 40%.

Με ανακοίνωσή του στέλνει τις ευχαριστίες του και το μήνυμά του στα παρωχημένα πολιτικά κέντρα για τις προεκλογικές πιέσεις που κατά την άποψή του άσκησαν σε όσους είχαν δικαίωμα ψήφου.

Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Σαρρής:
“Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.” (Γκάντι). 

Είχα διαβάσει κάποτε και πως υπάρχουν ήττες πιο θριαμβευτικές από νίκες. Σήμερα αισθάνομαι επακριβώς τι σημαίνουν αυτά τα λόγια.

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξή σας και την συμπαράσταση στον αγώνα μου.

Ευχαριστώ πρώτα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τον αδελφό μου και τη νύφη μου και όλη την οικογένεια μου που έγιναν μία γροθιά και με στήριξαν ηθικά και ψυχολογικά . Δεν μπορώ να σας εκφράσω πόσο πολύ σας αγαπώ και πόσο πολύτιμοι είστε για μένα.

Ευχαριστώ εκ βαθέων τους καλούς Φίλους μου και όλους εσάς, που πλαισιώσατε και αγκαλιάσατε την προσπάθειά μου να μιλήσουμε επιτέλους ειλικρινά στη Νέα Δημοκρατία και να φωνάξουμε με όλη μας τη ψυχή δυνατά για τα δίκαια που μας ανήκουν.  

Ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε την υποψηφιότητα μου χωρίς καμία ιδιοτέλεια, με απώτερο σκοπό το συμφέρον της παράταξης μας σε μία δύσκολη εποχή για όλους μας.  

Ευχαριστώ που δεν υποκύψατε σε πιέσεις παρωχημένων (όπως αποδείχθηκε από τη καδμεία οριακή νίκη) πολιτικών κέντρων που με νύχια και με δόντια επεδίωκαν μία σαρωτική νίκη του συστήματος τους. Αυτοί είναι οι χαμένοι σήμερα και το γνωρίζουν πολύ καλά.

Ας αλλάξουν λοιπόν …οι βαρωνίες στο κόμμα μικρές και μεγάλες τελείωσαν. Δέχτηκα ανελέητο πόλεμο (του στυλ είναι <<παιδί>> αυτοί τον κατεβάζει ο <<άλλος >> αλλά άντεξα και δεν κρατώ κακία σε όσους υπέκυψαν τελικά σε πιέσεις τηλεφώνων από γραφεία και “εκβιαστικά” τρόπον τινά διλήμματα.

Παραμένουν λοιπόν φίλοι μου και ξέρω ότι χάρηκαν για μένα ακόμη και αν δεν με ψήφισαν . Με υπευθυνότητα και σεμνότητα αποδέχομαι το εκλογικό αποτέλεσμα, συγχαίρω για άλλη μία φορά το νέο πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους- Μυκηνών κο Διολίτση Σπύρο στέλνοντας το μήνυμα: «Με ενότητα, συνεπή και συνεχή αγώνα ΑΛΛΑ και με γόνιμο διάλογο, αυστηρή κριτική όταν χρειάζεται και αυτοκριτική , με τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, όλοι μαζί θα φτάσουμε τη Νέα Δημοκρατία εκεί που οραματιζόμαστε και που της αξίζει». 

Εύχομαι καλή τύχη σε όσους αγωνίστηκαν και τους συγχαίρω και ευχαριστώ για τη συμμετοχή είτε εκλέχθηκαν είτε όχι. Τέλος ευχαριστώ τους ψηφοφόρους της Παράταξης που ήρθαν και ψήφισαν τόσο μαζικά !! Η επόμενη μέρα θέλει περίσκεψη, αποφασιστικότητα, λογική και κυρίως, ενότητα . Ατενίζουμε λοιπόν την επόμενη μέρα ώριμοι, αποφασισμένοι και έτοιμοι να υπερασπιστούμε, όσα υποσχεθήκαμε .

Για μία ακόμη φορά ευχαριστώ όλους σας προσωπικά για τον όμορφο αγώνα που κάναμε. Θα συνεχίσω τους αγώνες μου δυνατά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, θα είμαι πάντα ο ίδιος αυτός που ξέρετε και σας ξέρει ευθύς, ειλικρινής μα συνάμα πιο ώριμος.