ΚοινωνίαΑρχείο

Διαμαρτύρονται οι λογιστές Ναυπλίας-Ερμιονίδας

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ναυπλίας Ερμιονίδας που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου αποφασίστηκε η αποχή των λογιστών φοροτεχνικών από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Η αποχή θα ξεκινήσει την πρώτη ημέρα που θα ανοίξει το σύστημα του TAXIS και για μια εβδομάδα . Μετα το πέρας της εβδομάδας ο σύλλογος μας θα επανακαθορίσει την στάση του ανάλογα με τις αποφάσεις του υπουργείου σχετικά με τον χρόνο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Η απόφαση μας αυτή είναι εναρμονισμένη και με τα ανωτεροβαθμια όργανα του συλλόγου μας (Ο.Ε.Ε. -Π.Ο.Φ.Ε.Ε. – ΓΣΕΒΕΕ)

Σημερα και μετα την ανακοινωση του υπουργειου για το ” ανοιγμα ” της εφαρμογης του TAXISNET –  χωρις φυσικα καμια δεσμευση για το χρονο υλοποιησης της υποβολης των φορολογικων δηλωσεων – και με την εμπειρια μας απο τα προηγουμενα χρονια  για τα προβληματα που θα δημιουργηθουν, σαν πρωτο βημα θα κανουμε χρηση της αποφασης της Γενικης Συνελευσης και τα γραφεια μας θα απεχουν απο την υποβολη των φορολογικων δηλωσεων του φορολογικου ετους 2015.

Επίσης καλούνται ολα τα μελη του συλλόγου σε συμβολική παράσταση στην εισοδο της Δ.Ο.Υ. Ναυπλιου αυριο Πέμπτη 07 Απριλίου και ωρα 8:45.