ΠολιτικήΑρχείο

Ικανοποιημένη η Ελένη Παναγιωτοπούλου με τις εκλογές της ΝΔ

Η Αναπληρώτρια Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Νέα Δημοκρατίας και Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου τοποθετήθηκε για τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών αντιπροσώπων στα όργανα του κόμματος, θεωρώντας ελπιδοφόρα την πολυάριθμη συμμετοχή των υποψήφιων και την συμμετοχή τψν ψηφοφόρων.

Όπως αναφέρει η Ε. Παναγιωτοπούλου:
« Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ,που ξεκίνησαν την Κυριακή, με την εκλογή μελών και προέδρων των τοπικών οργανώσεων, καθώς και συνέδρων, ολοκληρώθηκαν χθες Τετάρτη 6 Απριλίου, με την εκλογή των θεματικών εκπροσώπων και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συμμετείχαν στην εκλογική  διαδικασία, ως υποψήφιοι, ως μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αλλά και ως ψηφοφόροι, διότι η συμμετοχή όλων δυναμώνει τη ΝΔ. Θέλω επίσης να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους εξελέγησαν και να τους ευχηθώ καλή θητεία και πάντα επιτυχίες.

Πλέον απομένει μόνο η εκλογή του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΝΔ ,που θα γίνει στις 17 Απριλίου , προκειμένου να εχουν τελειώσει όλες οι διαδικασίες για το συνέδριο του κόμματος, που θα γίνει 22-24 Απριλίου στην Αθήνα.

Το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε, τόσο με την πολυάριθμη συμμετοχή υποψηφίων, όσο και με την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, είναι  το ελπιδοφόρο μήνυμα που εκφράζει την προσπάθεια  που κάνει το κόμμα της  ΝΔ να ανανεωθεί,  να εκσυγχρονιστεί και να ανοικτεί προς την κοινωνία. Μια προσπάθεια  που έχει αναπτερώσει το ηθικό του κόσμου και  που  πρέπει να  συνεχιστεί, ώστε να ανατραπεί το κλίμα απογοήτευσης και μηδενισμού των πάντων. Μια προσπάθεια που πρέπει να είναι  ειλικρινής και διαρκής, με σκοπό την απαλλαγή από τα βαρίδια του παρελθόντος και από τον λαϊκισμό που έχει ως τώρα επικρατήσει και με τελικό στόχο  την παραγωγή και προώθηση σύγχρονων και ρεαλιστικών πολιτικών και λύσεων στα πολύ σοβαρά προβλήματα της χώρας μας.»