ΠολιτισμόςΑρχείο

Ποιοί είναι οι αριστούχοι που βραβεύονται από τον Δαναό

Σύμφωνα  με  την  υπ. αριθ.  8/30.3.2016  απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Αργείων « ΔΑΝΑΟΣ» απονέμεται έπαινος και χρηματικό βραβείο στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου οι οποίοι έλαβαν μέρος στις απολυτήριες εξετάσεις κατά το σχολικό έτος 2014-2015 και επρώτευσαν:

1) από το 1ο Λύκειο Άργους ο μαθητής Βασίλειος Γιαννακούλης  του Γεωργίου και της Σοφίας ήδη φοιτητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό απολυτηρίου ΄Αριστα (19,7).

2) από το 2ο Λύκειο Άργους 

  • ο μαθητής Κων/νος Βουβούσας του Ηλία και της Μαρίνας- Αικατερίνης, ήδη φοιτητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών με βαθμό απολυτηρίου ΄Αριστα (19, 6).
  • η μαθήτρια Χριστιάνα Κορδατζάκη του Λεωνίδα και της ΄Ολγας ήδη φοιτήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών με βαθμό απολυτηρίου ΄Αριστα (19, 6). 
  • η μαθήτρια Κλειώ Χρονοπούλου του Δημητρίου και της Άννας ήδη φοιτήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό απολυτηρίου ΄Αριστα (19, 6)

 
3) από το 3ο Λύκειο Άργους ο μαθητής Παναγιώτης Σταθόπουλος του Φωτίου και της Ελένης ήδη φοιτητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών με βαθμό απολυτηρίου ΄Αριστα (20)

Η τελετή βράβευσης θα γίνει την Τρίτη 3 Μαϊου (11:15), μέρα κατά την οποία θα εορτασθεί η ιερά μνήμη του Αγίου Πέτρου, Επισκόπου και Πολιούχου ΄Αργους του Θαυματουργού & Προστάτου του «Δαναού».

Για τις απονομές καλούνται να παρευρεθούν οι διευθυντές των αντίστοιχων σχολείων.