ΠολιτικήΑρχείο

Στείρης και Κρανιάς κέρδισαν την ψήφο των συνέδρων

Ο Σπύρος Στείρης και ο Δημήτρης Κρανιάς θα είναι οι εκπρόσωποι της Αργολίδας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν κατάφερε τελικά να εκλεγεί ο Βασίλης Σιδέρης.

Όπως αναφέρει ο Οικονομολόγος Σπύρος Στείρης:
« Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμότατα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, αναδεικνύοντάς με σύνεδρο στο 10ο Συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Με αφετηρία την δική σας εντολή, είχα την δυνατότητα να συμμετάσχω στο Συνέδριο και να υποβάλλω υποψηφιότητα για μέλος της Πολιτικής Επιτροπής. Συνεπώς, η εκλογή μου στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας οφείλεται καταρχάς στην δική σας εμπιστοσύνη και στην συνέχεια στην εμπιστοσύνη των υπολοίπων συνέδρων.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους που με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, στην πορεία που ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να γίνει η Νέα Δημοκρατία και πάλι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, οι ιδέες και αξίες μας να καταστούν πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία, με απώτερο στόχο να προσφέρουμε το οξυγόνο που χρειάζεται η πατρίδα μας.

Όπως έπραξα στο παρελθόν, κατά την διάρκεια των δύο θητειών μου ως μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και των δύο επίσης θητειών ως μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με γνώμονα την προσφορά στο Νομό και την Πατρίδα. Διότι αρχή μου είναι ότι στην πολιτική υπηρετείς στόχους, αξίες , ιδανικά ,ιδεολογίες προς όφελος του συνόλου και μόνο. »

Δηλώσεις για το αποτέλεσμα έκαναν και στελέχη του κόμματος όπως η Ελένη Παναγιωτοπούλου και ο Γιάννης Μαλτέζος, συγχαίροντας τους δύο εκλεχθέντες, αλλά και τον Βασίλη Σιδέρη για τον αγώνα που έδωσε.

Όπως αναφέρει η Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου «Το 10ο Συνέδριο  της ΝΔ   έληξε χθες  με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία για την παράταξη. Με τις σημαντικές και πρωτοποριακές  αλλαγές στο καταστατικό , που εισηγήθηκε ο Πρόεδρος και εγκρίθηκαν στο συνέδριο, ξεκινά μια καινούρια  φάση  εκσυγχρονισμού του κόμματος και ανοίγματος στην κοινωνία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών. Θα ηθελα να εκφρασω τα συγχαρητήριά μου στον κ. Δημ Κρανιά και στον κ. Σπύρο Στείρη,, τους Αργολιδείς  που πέτυχαν να εκλεγούν στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ  και να τους ευχηθώ καλή θητεία.  Συγχαρητήρια πολλά  αξίζουν επισης και στον κ. Β. Σιδέρη για τον αγώνα του , διότι αν και ήταν σε εκλόγιμη θέση , δεν εξελέγη τελικά λόγω ποσόστωσης.»

Αντίστοιχα ο Γιάννης Μαλτέζος ανέφερε: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Σπύρο Στείρη και Δημήτρη Κρανιά γιατί κατάφεραν να εκλεγούν στο ανώτατο κομματικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας, την Πολιτική Επιτροπή, όπου θα εκπροσωπήσουν επάξια την Αργολίδα. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και το Βασίλη Σιδέρη, ο οποίος αν και απέτυχε να εκλεγεί, έκανε μία πολύ καλή παρουσία στο Συνέδριο.»